DARA на една модна сцена с Риана

Свързани новини

17.04.2024 17:04

DARA на една модна сцена с Риана

Видян 382 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поп звездата Дара беше специален гост в Лондон на събитие по случай представянето на новия модел CREEPER PHATTY от колаборацията между FENTY x PUMA. Българката се открои сред повече от 500 гости, сред които инфлуенсъри и известни личности като Aitch, Bianca Saunders, Bree Runway, Dilara Fındıkoğlu, Elarica Johnson, Mawaan Rizwan, Michael Dapaah, Ayra Starr, Cktrl, Ciesay and Tayce. Световноизвестната звезда Риана представи три нови варианти на легендарната обувка Fenty X PUMA Creeper по време на специално събитие в Лондон. FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone са изработени от висококачествен набук, със златни детайли и включват класическата CREEPER подметка.


Новата серия е унисекс и предлага три различни цвята за всички възрасти. „FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone е серия, вдъхновена от земните тонове и е изработена от луксозен набук със златни нотки. Новият Creeper Phatty едновременно се откроява и слива с облеклото и е подходящ модел както за ежедневието, така и при специални поводи. Първокласни материали, релефни елементи и златни декорации издигат този легендарен модел от колаборацията на FENTY x PUMA до ново ниво.  Българските потребители ще могат да открият серията в монобранд магазина на PUMA в София, Paradise Center от 26.04“, сподели Елена Миланова, бранд мениджър на PUMA за България.


Оригиналният Creeper излиза за първи път на пазара през септември 2015 г.и представлява версия с удебелена платформа на емблематичните маратонки Suede на PUMA. Този силует е обявен за „Обувка на годината“ от Footwear News през 2016 г. и не само има значителен ефект върху културата на маратонките в света, но чрез него марката PUMA повишава своята значимост в индустрията.


С Риана начело като творчески директор, кампанията FENTY x PUMA, заснета от Филипа Прайс, разширява онази концепция за прокрадване – опит да направиш нещо, без да бъдеш забелязан. Кампанията се впуска в динамично изследване на изкуството на камуфлажа чрез внимателно композирани изображения тон в тон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби