Свързани новини

08.01.2020 14:37

Даниел Крейг ще вади ножовете отново

Видян 1157 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Даниел Крейг ще се завърне за продължението на „Вади ножовете“. Това обяви режисьорът на заглавието, което е сред претендентите в настоящия награден сезон – Райън Джонсън. След като се пенсионира в костюма на Джеймс Бонд (последният филм с неговото участие „Смъртта може да почака“ ще излезе тази година – б.а.), Крейг ще разнищва нови мистерии като детектив Бланк.


Още преди церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус“, където „Вади ножовете“ се бореше за три статуетки, Джонсън разкри, че вече работи по продължението. От оригиналния каст, в който влязоха още Ана де Армас, Крис Еванс и Джейми Лий Къртис, се очаква да се завърне обаче само Крейг. Джонсън („Междузвездни войни: Последният джедай“) е оптимист относно кога може да е завършил „Вади ножовете 2“, като си дава срок до следващата година.


Причината за светкавичния интерес на продуцентите от Lionsgate за още едно криминале под тази шапка е успехът на заглавието в боксофиса. То бе заснето със скромния за Холивуд бюджет от 40 милиона долара. От продажбата на билети по света пък филмът прибра близо 250 милиона долара. Или иначе казано „Вади ножовете“ спечели над шест пъти повече пари, отколкото са инвестирани в него.


Източник: Monitor



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец