Свързани новини

20.02.2014 15:02

ДА! The Corner Bar&Dinner: От високо е по-хубаво

Видян 2040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Необичайно топлите температури напоследък ни напомниха за едно от любимите ни места, в които ние се влюбихме още с откриването му преди почти 10 години. The Corner Bar&Dinner или бившето К.О., както още е известно, се превърна в хит първоначално в Слънчев Бряг, а от 3 години вече можем да му се насладим и в София.

Макар да харесвахме повече интериора на К.О., барът определено си заслужава, най-вече заради местоположението си. Заведението се намира на последния етаж на бизнес сградата на булевард Никола Й. Вапцаров, точно над известната кръчма на Коко Динев Кошарите.

До него се стига с асансьор, който ви отвежда до огромна тераса, откъдето пред вас се открива панорамна гледка към целия град.Обстановката е приятна, макар белият дизайн на на К.О да впечатляваше повече.

Коктейлите са едни от най-добрите в града, кухнята е на ниво, а от десертите също си имаме фаворити, най-вече плодовите шишчета и шоколадовата пица.

Разбира се, няма как да не споменем и най-известното, с което е популярен още барът, а именно музиката. Сядайки на масата, клиентът получава чифт слушалки, с които може да избере да слуша 3 вида музика-рап, хаос или поп-фолк като слушалките менят цвета си, в зависимост от стила, който слуша.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния