На мястото на легендарно и леко джънки заведение в центъра на София, на ул. Парчевич, между Хр. Белчев и А. Кънчев, отвори италианско ресторантче с характер. Характерът е винен. Стените са плътно обсипани с бутилки. Виното не е само италианско, а от цял свят, при това на цени наистина малко по-високи от тези в магазините, а не 3 до 10 пъти, каквато е тъпата практика у нас.
Понеже за ресторант все пак най-важна е кухнята, нека да отбележим, че менюто е интересно – с приятни изненади във вид на по-засукани и непознати гозби, наред с традиционните ястия, които очакваме. Нашият задължителен стандарт телешко обаче не е сред най-добрите опити на главния готвач. Рядко човек ще срещне тлъстини в такова месо – повечето хора го хапват, защото е диетично. И не им е приятно да мяза на свинско.
По отношение на дизайна могат да се кажат само добри думи. Авторът му се е справил със задачата да разположи максимум места на минимум площ. И да привлече със светлото дърво, решено в актуален стил, добра публика.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Илон Мъск заяви, че „до края на 2025 г. ...
бТВ Синема 28 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу
Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.
- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…
- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.
- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!