По време на партито Уинтур иска служителите на Vogue да знаят всяка подробност за пристигането на всяка знаменитост

Свързани новини

04.05.2022 09:55

Бруталните Уинтур правила за МЕТ:1. Без дебели!

Видян 1827 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анна Уинтур отдавна си е спечелила прозвището "Ледената кралица" не само заради високомерното си и властно излъчване, но и заради безмилостния, а понякога и жесток и брутален начин, по който провежда редакционните си срещи, подрежда светския си календар и по-специално планирането на Met Gala - но въпреки тази страховита репутация през 1999 г. Ледената кралица започва да се топи и напуска прочутото си парти със сълзи на очи, съобщава Dailymail.




Това е вторият и единствен път след смъртта на майка ѝ, когато покойният Андре Леон Тали (30-годишен колега на Уинтур) става свидетел на това как легендарният айсберг губи спокойствие.


 


 


Въпреки блясъка на "най-прочутата модна вечер", прословутата сдържана "Ледена кралица", която беше облечена в рокля по поръчка на Джон Галиано, напусна партито по-рано, а по лицето ѝ се стичаха "сълзи от спирала" Тя току-що е претърпяла тежък развод след бурна афера с тогавашния си приятел Шелби Брайън и това е първата им публична среща.




Днес, покрай звездното събитие снощи, нeотдавна публикувана биография, написана от Ейми Одел, описва щателното и почти обсебващо планиране на "модното събитие на червения килим за края на всички модни събития".




Изпълнена с много пикантни подробности, Одел разказва как Уинтур превръща една скромна акция за набиране на средства за Института за костюми към Музея на изкуствата "Метрополитън" в дълбоко и мащабно културно събитие - осъществено от батальона от планиращи и асистиращи служители на императрицата на Vogue под нейния решителен и наказателен контрол.


 


 


Това е най-горещият и ексклузивен билет в града. Вече близо 30 години главната редакторка на Vogue, 72-годишната Уинтур, е домакин на престижната галавечер за набиране на средства, която отбелязва откриването на годишната модна изложба на Института за костюми в горната източна част на Манхатън.


Със своя взискателен вкус и внимание към детайлите Уинтур се превърна в могъщ арбитър, който решава "кой е ин" и "кой е аут". Например сестрите Хилтън никога не са били поканени на партито, въпреки че са изключително актуални в началото на века. До 2013 г. Кардашиян също бяха забранени. Дебелите не са добре дошли.
 
 


Никакви пари на света не могат да гарантират билет. "Можеше да имаш един милиард долара, но нямаше да получиш този билет. . . Трябваше да има причина да сте в тази стая", обяснява бившата организаторка на Met Gala Стефани Уинстън Уолкоф.


По време на партито Уинтур иска служителите на Vogue да знаят всяка подробност за пристигането на всяка знаменитост - включително кога ще пристигне (всяка звезда има свой предварително уговорен час), с какъв автомобил ще дойде и с какво е облечена.
 
 
 

 


Тя има думата във всеки аспект на партито и не оставя камък върху камък: от надзора на схемата на местата (която тя е превърнала в точна наука), през изключително скъпите декорации, до менюто за вечеря (без магданоз, чесън, лук, лук и риба) и начина, по който храната се представя в чинията в зависимост от цветовата палитра.
 
 
 
 
Винаги е била внимателна към храната, "въпреки че по време на дегустациите почти не опитваше", казва Волков. Любимите ѝ ястия бяха агнешки котлети, пържола и френски харико верт.
 
 
 

"Но ястието, което тя сякаш най-много обичаше да сервира на събитията на Vogue, беше пилешкият пай, идеален за Анна, защото това е ястие от едно ястие, в което има всичко (протеини, зеленчуци и т. н. ). За десерт тя обичаше крем брюле.

 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог