Боряна Баташова и Калоян

Свързани новини

21.02.2024 16:23

Боряна Баташова и Калоян първи отпаднаха от Dancing Stars

Видян 1607 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С изпълнения от висока класа, препускащ пулс и отлично настроение стартира премиерната гала на „Dancing Stars“ по bTV, а една от двойките се сбогува с бляскавото шоу още в първата вечер. Певицата Боряна Баташова и партньорът й на дансинга, професионалният танцьор Калоян Иванов, си тръгнаха от предаването, след като получиха най-нисък резултат от комбинираните оценки на журито и вота на зрителите.

Въпреки че адреналинът беше висок и напрежението - огромно, 16-те звезди стъпиха уверено върху лъскавия паркет и се впуснаха в сложна, спираща дъха хореография с поддържи и пируети. Конкуренцията е жестока, защото всеки иска да спечели купата на „Dancing Stars“, символ на предизвикателствата, през които ще преминат всички участници. Първото издание на Dancing Stars прикова пред екрана 32% от зрителите в най-широката възрастова група (All4+, източник: ГАРБ) във вторник вечер на 20 февруари.

Амбициозните двойки бяха оценявани от Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова и Томаш Папкала, които показаха щедрост и добронамереност в първата вечер, но дадоха ясна заявка, че няма да правят компромиси и ще следят всяка стъпка и детайл. Водещите Краси Радков и Алекс Раева добавиха хумор и предразположиха звездите, които със затаен дъх очакваха своите оценки в ложата.

„Dancing Stars“ стартира зрелищно, първи на дансинга излязоха ергенът Виктор Стоянов и Михаела, за да изпълнят фокстрот. В началото на танца Виктор загуби координация и падна, но бързо възвърна самообладанието си. Шоуто продължи на високи обороти с изящен танц в същия стил на тв водещата и синоптичка Натали Трифонова и Димитър. Певицата Боряна Баташова и Калоян се представиха с ча-ча-ча.

С огнена самба температурата в залата вдигнаха тв водещата и невролог Неделя Щонова и Атанас. Актьорът Даниел Пеев - Дънди и Елена също танцуваха самба, но с хумористичен акцент. Романтично настроение внесоха попфолк певецът Емрах Стораро и Веселина с валс, а фолк дивата Емануела и Иван разпръснаха силна енергия с ча-ча-ча.

Строгото жури оцени високо магнетичната самба на певицата Дара и Джими, и обсипа с комплименти елегантния валс на певеца Папи Ханс и Ани. Добре на дансинга се представиха актрисата Нона Йотова и Даниел със самба, певицата Мила Робърт и Кристиан с ча-ча-ча, и певецът Свилен Ноев и Йовита, отново с ча-ча-ча.

Валс с елементи на карате демонстрираха олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор, а ча-ча-ча с боксов заряд - Серафим Тодоров и Таня. В  кулминацията на епичната танцова вечер за първи път на сцената взривяваща ча-ча-ча танцуваха каскадьорът Валери Григоров и Дорина, последвани от харизматично изпълнение на актьора Филип Буков и Ралица.  

В шоуто продължават 15 двойки, а всяка от звездите ще трябва да положи огромни усилия, за да докаже, че заслужава да спечели. Зрителите ще следят под лупа напредъка на популярните личности в танците всеки вторник от 20 часа по bTV. В петък, точно в 22:30 ч., ще стартира и „Dancing Stars Extra“ с водещ Станислава Ганчева, която ще ни показва вълнуващата атмосфера зад кулисите, плюс всички падания, настъпвания, гафове и влюбвания.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,