Стаси Айви и водещия Мон Дьо

Свързани новини

11.03.2024 14:45

Без пари за бг коментаторите на Оскарите т.г.

Видян 1894 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази година кризата удари бг коментаторите на Оскарите, които останаха без пари. Бюджетите за хонорари са елиминирани от бТВ и Нова. И докато в първата телевизия все пак се запази някакво приличие при Петя Дикова, при нейната дружка от студентските години в Англия Стаси Айви и водещия Мон Дьо нещата бяха неудържими.


Слабо известни жени с подобрения и нелепи тоалети оплюха Шанела на Били Айлиш и ред творения на брандовете Диор, Ателие Версаче и т.н., изглеждайки потресаващо. Представената за "кинокритик" жена, наричана от водещия просто Зузи, определяше филмите на база "харесва ми", "готин е" и т.н., което е истинска подигравка с тази професия и не може да бъде ниво на национална телевизия, дори на Нова. Даже Катето Евро не можа да внесе свежест.


А недотам умните въпроси на водещия караха най-солидните му гости: Криси Патрашкова, Сано и Луиза Григорова, да се почувстват неудобно. Например: какво щеше да стане, ако Путин беше президент по времето на Опенхаймер. Питане, което издава сериозна липса на всякаква култура в областта на историята и политиката на най-елементарно ниво. Гостите все пак се опитаха да дадат някакви отговори, но от това почудата от неадекватността на домакина им по някои теми, уви, не се размина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни