05.11.2008 18:15

Бенетон срещу рака

Видян 2434 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

През 2008 г. Benetton празнува 10 години в България. Една от най-известните италиански марки за масова мода и Асоциацията на онкоболните в България, преборили се с рака на гърдата, направиха общо шоу. Бенетон подари на дамите, спечелили битката с най-коварната болест облеклата, с които те намериха куража да дефилират редом до професионални манекенки, сред които Гергана Гунчева, Росица Иванова, Катерина Дунева. На цветните модели от колекция есен-зима 2008/2009 на Benetton се насладиха присъстващите на благотворителната вечер в хотел Хилтън, където с тоалети на марката дефилира и самата съпруга на посланика на Италия в България Дана Бенацо. Сред гостите на благотворителната вечер бяха Н.Пр.Г-н Стафано Бенацо, евроминистърът Гергана Грънчарова, доня Маргарита – съпругата на Симеон Сакскобурготски, Цветанка Калфин, половинката на вицепремиера, тв водещата Марта Вачкова, актрисата Емануела Шкодрева, певицата Кристина Димитрова, неостаряващата Искра Радева, бизнесдамата Саша Безуханова, старлетката Виолета Сечкова.
Това не е първата голяма акция на Бенетон, който за 10 години финансира детски площадки, дари дрехи на стойност 50 000 лева на пострадалите от наводненията жители на община Елин Пелин през 2005 г. и подпомогна Българска спортна федерация за деца лишени от родителски грижи.
Есенната жена на Бенетон е “минималистичният отговор на желанието за нещо ново” – адекватно на глобалната криза и американските избори. Текстил и плетени палта са “паспортът към бъдещето”. Изработени от луксозни материи, те се комбинират с поли до коляното, стреч-панталони, рязани сака и болера. Всичко в черно и землисти тонове. Олекотен милитъри стил в преобладаващо зелено също е хит: къси сака, парки и карго панталони, малки рокли и плетени блузи в свежите лилаво, кайсиево и екрю.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец