Спасена по чудо

Свързани новини

11.09.2023 10:39

Белослава се спаси по чудо от потопа в Лозенец

Видян 1387 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Белослава и съпругът й са се спасили по чудо от водната стихия, поразила онзи ден култови курорти от Южното Черноморие, това съобщиха от Burgas24.bg


"Наводнението засегна и нас", каза поп звездата. Певицата и съпругът ѝ - художникът Евгени Йонов, стопанисват семеен хотел в Лозенец, едно от местата, попаднали в "окото на бурята". Двойката отвори хотела си през юни, а след това се изнесе на остров Лемнос за по-голямата част от лятната ваканция, поверявайки фамилния бизнес на своите служители.


Вчера обаче певицата и мъжът й товареха бусове с багаж, които да евакуират към София. Хотелът им затваря врати преди края на сезона заради страшното бедствие. По думите на Белослава за щастие щетите не са толкова големи, колкото при хотелите и къмпингите на "Арапя" и "Нестинарка" край Царево.


Въпреки че хотелът на артфамилията в Лозенец не е голям, екстериорът и интериорът му са впечатляващи. На няколко пъти е влизал в топкласациите в бранша, а негови фотоси са попадали на страниците на всички гланцирани издания за "звездни съдби" у нас. Цените обаче далеч не са по джоба дори на средностатистическо българско семейство. В разгара на сезона желаещите да отмарят в "шика и блясъка" на хотела трябва да платят за удоволствието до 260 лева дневно, като Белослава и мъжът й са въвели и таса за домашни любимци от 20 лева на нощувка. На същата сума двамата оценяват и бебешката кошарка.


В София певицата я очаква запознаване с документите по досъдебното производство, което бе образувано малко след 50-ия й рожден ден тази година заради шофиране в нетрезво състояние. Популярната изпълнителка бе засечена от патрулка на Пътна полиция през юли в района на столичния булевард "Александър Пушкин" да се качва в колата си в малките часове, след като е пазарувала в магазинче за алкохол. Пробата с дрегера според първоначалните данни показала промили алкохол, неразрешени от закона. Следващите седмици обаче информацията за кръвния тест за алкохол странно се размиха, а самата Белослава побърза да напусне София. "Всички сме хора, нищо човешко не ни е чуждо", коментира тогава първо за "България Днес" съпругът на певицата. Той разкри, че Белослава е била много притеснена вечерта на купона за ЧРД-то си и не можела да заспи, защото сутринта на майка й предстояла операция.


За капак столични таблоиди набедиха Евгени Йонов във връзка с по-млада дама, заради която бракът му с Белослава щял да се разпадне всеки момент. "Толкова години ни разделяха, но истината е, че сме по-сплотени от всякога", парира слуховете за раздялата с половинката си художникът.


Източник: Burgas24.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката