Зрителите знаят, че всяка ситуация в която попадне Бай Иван се превръща в хумор, който понякога докарва до истеричен смях и сълзи. Авторът Димитър Кирязов и режисьорът Ники Павлов искат точно това – да дадат 90 минути усмивки не само на стотиците хиляди фенове на Бай Иван, но и на всеки който тепърва ще се запознае с него.

Свързани новини

21.10.2022 15:08

Бай Иван: Филмът е вече онлайн

Видян 9621 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След невероятния успех на „Бай Иван: Филмът“ по кината у нас,  заглавието вече може да се гледа на всяко устройство, без абонамент в Neterra.TV+, от всяка точка на света. Филмът е базиран на изключително популярните образи Бай Иван и Спаска от “Светът на Ванката”. YouTube каналът с близо 730 000 събскрайбъра създаде героят Бай Иван и от две години всеки скеч с негово участие има минимум 1 милион гледания. Това е комедия, която наистина става за смях. Филм с една единствена цел – усмивки и забавление за зрителите пред екрана. Зад тези образи стоят Димитър Кирязов и Силвия Йорданова. Двойка в живота, двойка и на екрана.


Те са автори и на сценария на филма. Другият основен двигател на филма е продуцентът и режисьор Ники Павлов с неговата компания Infinity Films. Те обединяват сили, за да направят комедия, каквато отдавна не е имало в България. Оператор е Иван Иванов, а музиката е на Виктор Стоянов. Във филма взимат участие още актьорите Ники Станоев, Венци Куцаров от “Тутурутка”, певицата Лидия, Найден Найденов-Нед, Момчил Степанов и други.


Разбира се зрителите ще видят и други познати образи от любимите им скечове – Музикантът, Полицаят, Касиерът, детето Георги, ромите Мечо и Марулка, инфлуенсърката Каралайн и др. Сюжетът се върти изцяло около пътуването на Бай Иван и Спаска от Бургас към София. Те отиват там, за да вземат участие в телевизионно, кулинарно шоу.


Но всъщност пътят им до София ще се превърне в истинско предизвикателство, изпълнено с много хумор, абсурдни събития и смахнати диалози. Част от приключенията, които ги очакват по пътя са: взимане на музикант стопаджия, екшън с неуправляема кола, кражба на колата, пътуване на стоп в камион, екшън с полицай и катастрофа. С полуразрушена кола Бай Иван и Спаска все пак се добират до столицата, където следва откачено телевизионно шоу, драматичен обрат и още по-голяма изненада обратно в Бургас.Зрителите знаят, че всяка ситуация в която попадне Бай Иван се превръща в хумор, който понякога докарва до истеричен смях и сълзи. Авторът Димитър Кирязов и режисьорът Ники Павлов искат точно това – да дадат 90 минути усмивки не само на стотиците хиляди фенове на Бай Иван, но и на всеки който тепърва ще се запознае с него.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни