24.09.2015 10:01

Азнавур е най-богатият певец в света

Видян 3581 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Путин, Оланд, Гаук – президентите на Русия, Франция и Германия, плюс Шарл Азнавур. Това бяха супер ВИП-овете, които светът видя по време на церемониите за отбелязването на 100-годишнината от геноцида над арменците, наричан у нас кой знае защо по друг начин. Най-голямо внимание привлече роденият в Париж певец  с кавказки корени. Той директно предизвика турския президент Ердоган като пред камерите се обърна към него: „Не е учтиво да се отказват покани. Да, човек може да се забави. Когато господин Ердоган реши да се поклони пред паметта на 1,5 милиона арменци, унищожени от неговите предци преди век, лично ще го придружа”.


Преди броени дни – този вторник,  Шарл изненадващо се появи на корицата на специалното издание на най-четеното и най-авторитетното светско списание в Щатите и в света „Пийпъл”, наричано „Хора с пари”. То пресмята кой колко е богат в шоубизнеса. Оказа се, че Мадона, Боно и всички актьори и спортисти не могат изобщо да се мерят по състояние със световния доайен на шоубизнеса. За 82 години кариера и почти столетник, вечното момче с хитрия поглед оглавява класацията.


От миналия до този август, периодът, през който екипът на списанието събира информацията за ежегодната си ранглиста, певецът е изкарал от концертни участия, авторски права и реклами невероятните 46 милиона евро или близо 100 милиона лева.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец