Свързани новини

04.02.2009 09:28

Армани: "Рим срина славата си на модна столица"

Видян 1796 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джорджо Армани заяви, че Рим е сринал славата си на модна столица, тъй като е използвал неподходящи дизайнери. Той заяви пред италиански медии, че Рим "уби висшата мода, като позволи на хора, които не заслужават, да направят ревюта" и че Париж е предложил повече на дизайнерите. Коментарите на Армани естествено не бяха възприети с добро око от другите дизайнери в Рим. Те заявиха, че ако моделиерът, който е едно от най-големите имена в италианската мода, беше останал верен на корените си, щеше да прави ревютата си в Рим, а не да коментира другите, които правят точно това.


"Италианец в Париж не трябва да дискредитира работата на сънародниците си във време на икономическа криза за модата и в разгара на ревютата в Италия", заяви Стефано Доминела, директор на модна къща Гатиони и бивш директор на Седмицата на модата в Рим. "Армани трябва да прояви по-голям патриотизъм. Неговото име е влиятелно, той не трябва да прави подобни провокации", допълни Доминела.


Той каза още, че Армани може да възстанови славата на Римската седмица на модата, като върне колекциите си в италианската столица.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.