13.11.2015 10:35

Аня Пенчева кръсти внучето си

Видян 2444 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Доведената щерка на Аня Пенчева - Карина Караньотова, кръсти сина си. Бебето се роди през април и носи името на дядо си Ивайло. Мъникът вече е въведен в православната вяра от брата на журналистката Aнгeл, научи „Всеки ден". Шампионът по мотоциклетизъм се е справил отлично с ролята си на кръстник, но не без помощта на майка си Аня Пенчева. Актрисата, която се води баба на малкия Иво, е била сред гостите на пищното кръщене, което се е провело в края на октомври, издадоха присъствали на събитието. Ритуалът се е състоял в църквата „Свети Седмочисленици". Карина вярвала, че брат й ще бъде идеалният духовен наставник на бебето.


Кръстникът Aчo, както всички наричат детето на Аня, е подарил на момченцето икона на Йоан Кръстител, златно кръстче и както повелява обичаят - много дрешки. Те са били избрани лично от Аня Пенчева, която добавила и купища играчки и картина, с Ивайло. Родителите на бащата Васил Петров зарадвали бебока със сребърна лъжичка и кръстче с камъни.


Гостите на тържеството са били не повече от 30. „Искаха кръщенето да е в много тесен кръг и не са канили много хора", признаха приближени до Караньотови. Припомняме, че Карина е внучка на голямата актриса от Народния театър Славка Славова и дъщеря на Ивайло Караньотов, който е настоящ съпруг на Аня. Бащата на бебето се казва Васил Петров. Приятелят на Караньотова е на 39 години, а тя е с 11 години по-млада. Двамата родители обещаха на гостите след някоя и друга година да се сдобият и с дъщеричка. Години наред Аня бе в сложни отношения с доведената си щерка. От няколко години обаче тя е много близка до Карина и я приема като своя дъщеря.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Финанси, бюджетиране, спестяване, инвестиране

Финанси, бюджетиране, спестяване, инвестиране, все