Свързани новини

02.11.2012 15:00

Анелия се преклони пред публиката

Видян 1660 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анелия отбеляза своя десетгодишен юбилей на сцена с грандиозен концерт. Звездата събра най-големите си хитове в двучасово шоу. Началото бе поставено с песента „Така ме кефиш” под съпровода на Дани Милев бенд, а на сцената й партнираха и Балет Нова. Последваха част песните, които са оставили силен отпечатък в кариерата й.


Втората част от концерта разгърна музикантския потенциал на Анелия – в залата публиката я видя в друга светлина. Заедно с музикантите тя представи различен поглед на много от песните, които я изстреляха на звездния небосклон – „Обичай ме”, „Искам те”, „Не мога да спра да те обичам”, „Една минута”, „Не знаеш” и други. Сетът приключи с дуета „Завинаги”. Появата на Миро до Анелия предизвика фурор сред зрителите, като двамата отново припомниха магията, която носят при общата си поява на сцена.


Третата част изпълнителката бе отредила за клубните си хитове, а първите фрагменти от „Да ти викна ли такси” накара публиката да избухне. Гъмзата й партнира за „4 секунди”, а заедно с Илиян изпълни „Две неща” и тоталния хит „Не исках да те нараня”.


За финал на концерта звездата избра „Погледни ме в очите”. Преди изпълнението Анелия поиска минута време, за да благодари на всички, с които е извървяла професионалния си път и сподели, че всичко, което е постигнала, е усилие на много хора. „Погледни ме в очите” бе избрана за финал, като звездата сподели, че това е нейната визитна картичка и е песента, която е накарала публиката да обърне поглед към нея. Имаше и сълзи в очите, но Анелия сподели, че това в резултат от многото щастливи моменти, които е преживяла.


Много верни приятели станаха част от концерта на Анелия. „Имам най-добрата публика и ви благодаря, че ви има. Обичам ви”, бяха финалните думи на звездата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби