Свързани новини

27.02.2013 15:03

Анелия е №1 във фолка

Видян 1831 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анелия стана "Изпълнител на годината". Номинацията бе обявена на Годишните награди на Планета ТВ, които се раздадоха във вторник вечер, за 11-а поредна година. Slava.bg и вестник Супер 19` съобщиха още преди месец, че изпълнителката на вечния хит "Погледни ме в очите" ще се окичи с короната на Фолк гърло №1 в България.

Изминалата 2012-та беше безспорен  връх в кариерата на Анелия. Тя отбеляза 10 години на сцената със самостоятелен концерт. "Тази награда е специална за мен, но най-голямата награда сте вие - публиката. Музиката е моят живот", каза развълнувана Анелия.

Спектакълът бе открит от Цветелина Янева, която бе номинирана в девет категории си тръгна с две награди – за фолклорния си албум "Дъщеря на песента" и "Албум на годината" за „Мога пак”.

Нелина отнесе наградата за "Фолкорен изпълнител на годината". Оказа се, че има и втори изпълнител с награда в категорията "Албум на годината" и това е Емилия за "Смелите си имат всичко".

Джена спечели приза "Песен на годината" за хита си "Да видя какво е". За дует на годината бяха обявени Анелия и Илиян за песента "Не исках да те нараня".

Галена отнесе наградата за видеоклип на песента  "Спри ме". Фолк дивата се появи на сцената с хип-хоп изпълнителя на годината 100 Кила. С него тя изпълни ремикс на песента "Дяволът ме кара" в микс с парчето на рапъра "Клати". Галена си тръгна и с отличието "Оригинално присъствие на клубната сцена",

Роксана стана „Най-прогресиращ млад изпълнител.


Преслава спечели наградата на феновете "Музикален идол на 2012" и наградата "Посланик на българската музика зад граница".

Актрисата Катето Евро връчи наградата за "Артистично присъствие във видеоклип" на Борис Дали, който показа завидни актьорски умения в клипа си към песента "Drink & Drive".

Песента "Недей, сърце" отнесе приза за за "Баладичен хит". Щастливката е Кали, която получи статуетката си от Емилия, носителка на наградата от миналата година.

Малина прибра специалната награда на фирма за вафли, а Мария, която се пъна цяла година да впечатли с оригинални клипове и песни си тръгна с поощрителна награда от модна къща.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец