Свързани новини

28.08.2013 11:13

Андреа си избира годежен пръстен

Видян 1198 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като мега боксьорът Кубрат Пулев обяви пред цяла България, че е готов за брак след триумфалното си завръщане от Германия, любимата му Андреа хукна по магазините да си избира годежен пръстен, който да предхожда халката, научи "Всеки ден" от нейни колежки.


Преди време Кобрата, както е известен на ринга, беше се зарекъл, че ще поиска ръката на певицата, след като размаже страшилището Кличко. Той е твърдо убеден, че това ще се случи по начин, по който се справи със съперника си Тони Томпсън в Германия.


Въпреки че нямат брак, Андреа и Кобрата вече са си направили план за общото си бъдеще. Двамата мечтаят да създадат семейство с много деца. Засега сметките им са за 3 хлапета. За отглеждането им певицата ще разчита на бавачка, която ще помага и в домакинството. Появата на рожби според блондинката не е повод да зареже кариерата си, така че ще съчетава работата с майчинството.


Въпреки че от много време Андреа и Кобрата са заедно, певицата продължава да изпитва ужас от неговата професия. До ден-днешен тя не стъпва на боксов мач с негово участие. Преди 5 години го придружаваше в Германия по време на първия му турнир и изпадна в потрес от кръвта, която се лееше по тялото му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни