В първия ден на процеса - 11 април - Деп е видян с вратовръзка на Gucci, на която е изобразен бръмбар (вляво). Два дни по-късно - на 13 април - Хърд носеше много подобна вратовръзка, на която също имаше пчелна пиронка (вдясно)
01/02

Свързани новини

26.04.2022 11:48

Амбър Хърд копирала тоалетите на Джони Деп в съдебната зала в "игра на ума"

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Амбър Хърд е обвинена, че е копирала тоалетите на Джони Деп в съдебната зала, като потребителите на социалните мрежи посочват множество прилики между ансамблите им - и дори прическите им - в момент, когато продължава съдебният процес за клевета срещу бившата му съпруга на стойност 100 милиона долара.




През последните седмици бившите съпрузи 35-годишната Хърд и 58-годишният Деп, които бяха женени от 2015 до 2016 г. , водят битка в съда, а всеки ден от процеса носи нови шокиращи обвинения.




Съдебният процес, който все още тече във Вирджиния, се опитва да определи дали есето на Хърд за вестник Washington Post от 2018 г. , в което тя обвинява актьора в домашно насилие, клевети Деп.


 


Фенове посочват също, че Деп е облякъл сив костюм за първия ден от процеса на 11 април (вляво), а Хърд е видяна да носи панталон и риза в същия цвят в сградата на съда на 12 април (вдясно)



Деп непрекъснато отрича обвиненията ѝ срещу него и иска обезщетение в размер на поне 50 млн. долара и наказателна присъда в размер на поне 350 000 долара, както и адвокатски хонорари и съдебни разноски.


Всеки аспект на процеса е широко отразяван от медиите и анализиран от хиляди фенове по света - включително какво са носили двете звезди всеки ден.


Някои хора са убедени, че Хърд нарочно избира тоалети, които приличат на тези, които Деп е носил преди по време на процеса, в опит да му "играе игри на ум".

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог