01/02
04.10.2008 09:37

Алисия с два удара под кръста за една седмица

Видян 1877 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Аз мога да докажа тя колко евтина проститутка е била - да си я викнеш и да си я поръчаш по телефона! Мене така никога не са ме поръчвали!...”
Не й върви на фолкдивата Алисия напоследък! За една седмица тя получи два удара под кръста. Единият е, че бе изгонена от Денсинг старс. Малко преди това българското общество, което решава с ес ем ес-и развоя на събитията в подобни предавания, бе скандализирано с рекламираните навсякъде обвинения на плейбойката Златка по адрес на певицата.
Общото между Златка и Алисия е не само това, че двете се карат заради мъжа на фолкпевицата – Валери Божинов. Но и по-печалното, че се наричат една друга проститутки!
Първа с атаката започна Алисия. Тя бе провокирана от слуховете, които тръгнаха неотдавна, че мъжът й кръшнал с плеймейтката. За отрицателно време тези слухове прераснаха в голям скандал между двете дами, който продължава с пълна сила и днес.
Българската Виктория Бекъм заяви: „Златка струва 500 лв.!“ и коментира ситуацията пред Експрес по следния начин: „Тя, Златка, май покрай Валери стана известна. Много добър пиар й направихме на тази девойка, но няма лошо. Все си мисля, че ако Валери е имал 500 излишни лева, ще ги даде на някои дом за деца, а не на бивша изкусителка!“
Преди няколко дена плейбойката, която навсякъде гордо признава, че работи „Златка“, отвърна на удара, но още по-дръзко и брутално.
В предаването Горещо, тя разкри пред водещата Венета Райкова своята истина за това как е започнала историята с Валери Божинов.
В интервюто, изкусителката призна, че фолкпевицата има причина да се ядосва, тъй като Валери Божинов действително е проявявал интерес към нея. Футболистът й се обадил през нощта, след което я поканил на среща в известен столичен клуб и я ухажвал.
После продължил да й пише вулгарни ес ем ес-и. Освен това, Златка за пореден път скандализира обществото, като безапелационно нападна чалгаджийката:


..„Алисия е едно джудже, което вече е заприличало на нищо!... Преди да е с Божинов и преди да сложи скъпите дрешки, не можеш да си представиш за какъв евтино облечен парцал става въпрос!”...
...„Аз ти казвам наистина – това момиче е било на повикване! Ама на хиляда процента!... Преди да стане г-жа Божинова е била просто една много евтина проститутка!...”
...„Знаеш ли какво ми иде – да я плювна! Ей това ми идва да й направя! Не да я бия, не да й острижа косата! Това ще е най-долното нещо, което мога да й направя!...”
...„Не знам дали знаеш – тя е от Вакарел и доста цигани е обслужила!... Аз специално мога много мъже да ти посоча, които са си поръчвали лично Алисия!... Аз мога да докажа тя колко евтина проститутка е била - да си я викнеш и да си я поръчаш по телефона! Мене така никога не са ме поръчвали!...”


Дали злобните изказвания на Златка по адрес на Алисия не са провокирани и от нещо друго?
Изпълнителката на Най-вървежен се показа в шоуто по бТВ Денсинг старс. Преди старта обаче, като една от участничките се спрягаше и плеймейтката. Според запознати, тя била на кръстопът, тъй като се чудела дали да приеме офертата от националната медия или да се захване със собствено предаване в кабеларка.
Вече е ясно, че горещата дама е избра второто. По този повод изникват следните въпроси: Дали Златка просто не завиждаше на изявата на съперницата си Алисия? Нападките й не са ли успешен опит да срине интересът към певицата?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли,