Свързани новини

26.03.2013 12:01

Алфредо Торес е дядо

Видян 3735 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Алфредо Торес се оказва дядо, и то на две внучета. Това стана ясно, след като той беше разкрит от Алекс Сърчаджиева в Денсинг Старс в епизода в понеделник.


Причината за разкритието се оказа ниската оценка, която кубинецът даде на Део за неговото изпълнение на диско самба. За да заколи колоритния арбитър, Алекс, която играе в предаването нещо като лошото ченге, нарече експерта по латинотанци "дядка". И обясни, че това не е обида, а факт.


Роден е в Хавана, Куба на 8 ноември 1967 г. Баща му Пабло Торрес Валдес е треньор на кубинския национален отбор по бокс и е донесъл на страната множество награди и медали от международни и световни състезания.

На 18-годишна възраст Алфредо е приет да учи в Националната школа по танци в Куба (Danca National de Cuba), където в продължение на 2 години изучава модерни танци — джаз балет, капоейра, популярни танци, сон, румба, гуагуанко. След завършването на школата кандидатства в школата към най-престижното кабаре в Хавана — „Тропикана“, и печели сред конкуренция от хиляди кубинци. От випуска от 40 души само двама са избрани в края на двугодишното обучение да работят в кабарето и един от тях е Алфредо. Само след 6 месеца той вече е солист на „Тропикана“, което е признание за професионалните му възможности. В „Тропикана“ Торес снима 2 филма, в единия от които — „Рай под звездите“ (Paradise Under The Stars), изпълнява главната роля.

През 2001 г. Алфредо получава покана да работи във вариетето на престижен софийски хотелски комплекс и през април отпътува от Куба, заедно с още 6 сънародници. България му харесва и той решава да се установи за постоянно в страната. Скоро се жени за българка. Блестящият му талант е забелязан и следва поредица от ангажименти, които го правят една от най-известните звезди в България. Участва в много от видеоклиповете на български певци, като Стратия, Галя и балет „Сатен“, Лейди Би, Азис, Джина Стоева, Диана Дафова и други. Участвал е в театрални постановки като „Клетка за сестрички“ в Сатиричния театър, „Линч — желание за близост“ на доц. Петя Стоилова от НАТФИЗ и „Пушката ще гръмне след антракта“ на режисьора Теди Москов в Народния театър. Работи и като гост-преподавател в НАТФИЗ.

През 2004 г. открива собствено денс-студио „Алфредо Торес Денс Студио“, където обучава ежедневно над 50 ученика на салса, румба, гуагуанко, модерни и брейк танци.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби