Актриси от Сатирата стават шаферки

Свързани новини

07.03.2024 15:00

Актриси от Сатирата стават шаферки

Видян 2113 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новата премиера в Сатирата е „Шаферки завинаги“. Автори на пиесата, издадена през 2013 година, са Джеси Джоунс, Никълъс Хоуп, Джейми Утън, а преводът е на Димитър Стратев. Премиерата е на 7  и 8 март на Голяма сцена в Сатиричния театър. Постановъчният екип е в състав – Владимир Люцканов (режисьор) и Марина Янева (сценограф). Участват Албена Михова, Албена Павлова, Анита Ангелова, Ирина Първанова, Маргарита Хлебарова и Силвия Лулчева. Драматург на спектакъла е Богдана Костуркова, помощник-режисьори са Елица Мутафчиева и Ива Станчева.


Сюжетът в пиесата се върти около четири приятелки, заклели се да спазят обещанието, което са дали в нощта на техния абитуриентски бал – да присъстват на сватбите на другите, без значение какво ще се случи с всяка една от тях. Повече от тридесет години по-късно, те все още правят тази „дълга разходка“ един за друг, решени да спазват обета си. Те са отдадени на идеята, че кариерите, талията и дори браковете могат да изчезнат, но истинските приятелства остават за цял живот.


Според чуждестранната критика това е вълнуваща история за четири лоялни и решителни жени, които категорично отговарят на въпроса „Колко далеч си готова да стигнеш, за да спазиш обещание към приятел?“. Останалите представления са на 16 и 26 март, а представлението ще се играе и на 27 април в Сатиричния театър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни