Свързани новини

11.03.2020 11:32

Агилера ще изпълни темата на новия хит на Дисни

Видян 1116 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На мултиплатинената изпълнителка Кристина Агилера е поверена задачата да изпълни темата на новия хит на „Дисни“ – игралната версия на класическата анимация „Мулан“, която тръгва по кината на 27 март.

Основаната песен в лентата се казва “Loyal Brave True” и заедно с новата версия на “Reflection” озвучава лентата. Двете песни звучат, както във филма, така и в саундтрака към него, композиран и дирижиран от един от най-известните създатели на филмова музика Хари Грегсън-Уилямс. Дискът с всички песни от „Мулан“ ще е по магазините в деня на кино премиерата.

Автори на “Loyal Brave True” са Джейми Харман, Хари Грегсън-Уилиамс, Роси Голан и Били Крабтри, а музикален продуцент на проекта е Джейми Харман.

“Кристина е един от най-великите гласове на всички времена. Оригиналното й изпълнение на песента ‘Reflection’ от анимираната версия на филма, когато тя е само на 16 г. и все още неизвестна, заема своето заслужено място в историята на световната музика и е основополагащо за несравнимата й кариера, която идва не след дълго“, казва президентът на “Музика & Саундтраци” в „Уолт дисни Студиос“, Митчъл Лейб. Самата Агилера разказва че анимацията на „Мулан“ и песента „Reflection“ съвпадат с първата й звукозаписна сделка в живота. Оригиналът на „Reflection“ е от 1998 г. и е написан от Дейвид Зипел и Матю Уайлдър.

Ще бъдат направени и две нови музикални видеа към двете заглавни песни, изпълнявани от Кристина. Те ще бъдат режисирани от самия режисьор на лентата Ники Каро и ще излязат до края на месеца, предава Монитор.


 


Снимка: Disney



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак