Свързани новини

09.05.2013 15:29

6-има готвачи идват с Депеш мод

Видян 1407 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дейв Геън, Анди Флетчър и Мартин Гор ще заложат на здравословни ястия при второто си посещение у нас тази неделя, предаде Стандартнюз. Деликатните блюда ще бъдат приготвени от доверените готвачи на Депеш мод. Шестима топкулинари пътуват с тях по света и се грижат за менюто им. Култовото трио излиза за невиждан лайв точно в деня на изборите, 12 май, на стадион "Локомотив". 150 човека строят от вчера сцената за емблематичните британци. Издигат и шатра за майсторите, които ще забъркват предимно вегетариански вкуснотии за шефовете си. Всеки от тримата си има собствено меню, разбра "Стандарт". Все още не са поискали да вкусят български гозби.


Момчетата имат специални изисквания за гримьорната, но какви точно са те, ще бъде оповестено допълнително. Дейв и компания вероятно ще нощуват след концерта в София. Феновете пък ще имат среща с тях час преди шоуто. Почитателите нямат търпение да ги видят на живо, защото според предаваната от уста на уста информация Дейв бил във форма повече от всякога - скачал и се раздавал, а гласът му бил супер стабилен.


Турнето на групата започна снощи в Тел Авив, продължава в Атина на 10-и, в неделя момчетата ще пристигнат у нас. Докато промотираше концертите в Европа, Дейв призна, че неспособността му да функционира като нормален човек го е завладяла и го прави нещастен. "Депеш мод" беляза пътя ни и ни накара да стенем. Понякога съм твърде агресивен или твърде ентусиазиран, а другите хора не са на подобна вълна. Имах проблеми със съпругата си. Тя първа ми каза: "Не може да ми говориш така. Аз не съм някой от колегите ти или просто приятелче", споделя Дейв пред "Моjo magazine".


"Ние не сме обикновена банда. Не сме "The Rolling Stones" да свирим заедно в студиото. Нещата са стриктно начертани между мен и Мартин. Флетч има идеи и просто ги вкарва. Той е единственият, който може да каже: "Какво правите? Работите по това от три дни. Пълен боклук е!". Той е посредникът - като хладка вода между огъня и леда. Решава кръстословицата и ако обядва до един часа, е добре".


Вчера стана ясно, че "Депеш мод" ще закрият състезанието от Формула 1 в Абу Даби. По традиция там се правят тридневни мегаконцерти, билетите за които започват от 107 щатски долара за един ден и стигат до 270 за трите дни.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

стрелец