Свързани новини

05.06.2011 17:35

20 000 в ритъма на Балканите

Видян 2028 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Второто издание на Балканските музикални награди на площад Батенберг в София събра над 20 000 фенове. Голямата звезда на вечерта стана румънката Ина, която грабна три статуетки – за песен на Румъния за Sun is Up, за световен пробив и за изпълнителка на Балканите за 2010 г.


Турчинът Сердар Ортач пък бе определен за изпълнител на Балканите. Сънародниците му от Манга получиха зрителнския вот за група на 2010 г., а Love in Brazil на Андреа Баника  е най-харесваният видеоклип на 2010 г. Рожденичката Теодора в тандем с Йоргос Яниас бяха отличени за Балкански проект на 2010 за парчето За теб живея.


Точно в 21,00 часа водещите Камен Воденичаров, Даниела Янков и Йоанна дадоха старт на церемонията, като победителите от различните държави получиха своето признание и изпълниха на сцената песните, които бяха определени за номер едно от техните сънародници.


Феновете имаха възможност да се забавляват и със специалните гости Radio Killer (Румъния), Флори (Албания), Емануела, Поли Генова, Йоанна, Джина Стоева и още много други.


Легендарната ромска кралица Есма Реджепова също зарадва зрителите, а по-рано същия ден по време на пресконференцията сподели, че България е място, където се чувства като у дома си.


Появата на Ина на сцената накара публиката да запее превърналите се в световни хитове Sun is Up и Amazing. Звездата избра Балканските награди, за да изпълни и Club Rocker – последният сингъл, чиято видеореализация се очаква да се появи в телевизионния ефир.


Финалът на балканските награди бе подобаващ - на сцената се качи Горан Брегович и неговия оркестър за сватби и погребения и над половин час остави без дъх хилядите купонджии. Той бе отличен за Принос към развитието и популяризирането на балканската музика.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион