17-кратният шампион по културизъм Радослав Михайлов подготвя моделката Валери Стефанова за световния престижен форум “Мис Юнивърс”, който ще се проведе на 30 юни т.г., в Южна Корея

Свързани новини

21.06.2022 14:36

17-кратен шампион по културизъм тренира Мисис България за световен конкурс

Видян 3554 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



17-кратният шампион по културизъм Радослав Михайлов подготвя моделката Валери Стефанова за световния престижен форум “Мис Юнивърс”, който ще се проведе на 30 юни т.г., в Южна Корея. Нашенката се е подложила на изключително строг хранителен и тренировъчен режим, чрез който ударно е свалила 5 кг., в рамките на 14 дни. “Има подход, разбира от работата си и това личи - перфектна форма, изваяна мускулатура… Когато видиш неговия резултат единственото, което ти остава е да се довериш.


 


Продължавам да отслабвам, ще представя страната ни на ниво”, коментира носителката на престижния приз “Мисис България”, която ще дефилира с традиционна българска носия по време на гала вечерта. “Тя се справя отлично. Нашата идея е за фитнес визия, която обаче не краде от женствеността. Във времето съм тренирал стотици модели - Валери е от малкото, които не се отказват.


 


Потърси ме в момента, в който изгуби форма. С правилните упражнения - постигнахме желаното”, споделя Михайлов, който е кадър на една от най-големите фитнес вериги у нас. За Корея брюнетката, която заработва като адвокат в Лондон, заминава утре - 22 юни. Преди надпреварата подготовката й ще продължи зад граница.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес, ако усетите, че чашата вече е преляла, не сдържайте емоциите си

Днес, ако усетите, че чашата вече е преляла, не