Свързани новини

10.12.2021 09:52

Бивша Мисис България малтретирана от мъжа си, "отвлякъл" детето й

Видян 2611 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившата Мисис България и състезател по конна езда Екатерина Велчева не може да види дъщеря си. По думите ѝ четиригодишното момиче е отвлечено от баща си с  когото  Екатерина е разделена от една година. Жената твърди, че е системно насилвана. Води три дела за домашно насилие срещу Александър Кръстев. Съдът е издал и ограничителна заповед, според която няма право да я доближава.  

Преди броени дни съдът постановява и привременни мерки, според които детето трябва да живее при майка си. То обаче още е в дома на баща си. Детето се поверява и на грижите на баба си и дядо си. По информация на NOVA бабата страда от психично заболяване и лежала в клиника.

В края на ноември тази година - тогава Екатерина Велчева твърди, че вижда за последно четиригодишната си дъщеря. Дотогава детето не се е отделяло от нея.

„То беше отвлечено от баща си пред блока на родителите ми, където нейният баща - Александър Кръстев, ни нападна. Заплаши ме, че ще ме убие, ако не му дам детето. Удари ме, грабна детето и избяга”, разказа Велчева.

Оттогава детето е в дома на  баща си  в столичния квартал „Враждебна”. Екатерина успяла да го чуе само веднъж по телефона.

„Детето, плачейки, ми каза: „Мамо, обичам те, много ме е страх от тате. Той бие баба, баба плаче постоянно”. След това бащата грабна телефона и не можах повече нищо да чуя. Той има ограничителна заповед, съгласно която му е забранено да ме доближава на по-малко от 100 метра по Закона за защита от домашно насилие, както и да се въздържа от такова спрямо дъщеря ми”, обяснява тя.

Ограничителната заповед е издадена през август тази година. Тогава Екатерина е нападната за пореден път от бащата на детето ѝ. Причакал я пред дома ѝ, заплашил я с убийство и се опитал да я удуши. Жената води три дела за домашно насилие срещу него.

„За периода, в който съм живяла с него, имам седем жалби до Пето районно. Имам четири медицински от съдебна медицина за зверско пребиване. Получавах шамари, бях със сцепена устна, бях с пребита глава, ритници по цялото тяло. Беше се научил да ме рита в гърба, в бъбреците, в седалището и в краката. След това лъжеше, че съм тренирала конна езда и съм падала от кон. Още бременна започна да ме пребива, да ме малтретира и психически да ме тормози за най-дребни неща. Като пример, защо съм отворила прозореца, защо съм си събула обувките на друго място, защо има косъм от моята коса в мивката в банята”, разказа Екатерина.

Тя твърди, че често е пребивана пред очите на дъщеря ѝ. „Дори ме е удрял, когато съм била с бебето на ръце. За първи път извиках полиция, когато дъщеря ми беше на седем дни. Тогава той ме остави


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей