Свързани новини

12.12.2014 17:28

10 години Big Brother е най-гледаното риалити предаване в България

Видян 1349 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едно риалити предаване промени съдбата на своите герои и на всички телевизионни зрители. От първия ден на своята история до днес Big Brother не е спрял да поставя хората в екстремни за духа ситуации, да вади най-скритите тайни на повърхността, да разрушава маски и стратегии. Няма стратегия, която камерите в Къщата да не са уловили, няма тайна, която не са разгадали.


За десет години в ефира на Нова телевизия бяха излъчени 5 сезона на Big Brother, един от които семеен, 6 сезона на VIP Brother и 3 сезона All Stars.


За 10-годишната история на предаването над 2 млн. лева са дарени за благотворителни каузи.


236 съквартиранта са обитавали най-известната Къща в България, но само един водещ ги посреща на входа – Ники Кънчев. Най-големите родни звезди и две световни мегазвезди станаха част от Big Brother – Парис Хилтън и Памела Андерсън.  


В понеделник, 15 декември 2014 г. в едно студио ще се съберат всички съквартиранти, които са част от историята на най-гледаното риалити предаване в България и ще посрещнат победителя от настоящия All Stars сезон. Невиждан финал и невиждан в телевизионен ефир спектакъл, в който ще вземат участие всички действащи лица, които правят възможен Big Brother.


В последния дейли епизод за този сезон на Big Brother зрителите ще видят откровения, разделение на лагери и стратегии за победа в най-чистия им вид. Разпределението в Къщата е жени срещу мъже и мъже срещу Христо Трифонов. Калина и Катето Евро ще се обявят против нехайството, а Тодор Славков, Ники Китаеца и Емо Каменов ще се обединят срещу поморийския стратег.


Тодор Славков ще разкрие пред останалите мъже в Къщата пикантни подробности от ергенския си живот. Каква е била младостта на един мъж от най-известното семейство в България, срамува ли се от нещо и колко е продължил най-големия купон в дома му – не пропускайте Big Brother All Stars тази вечер от 20:00 часа.


Калина Паскалева отново ще говори за чувствата, които Ники твърди, че има към нея, но този път ще ги разгледа от друг ъгъл. Красивата журналистка ще заподозре Китаеца в подли действия и стратегия за победа. Калина ще го обвини в чистене на имидж и ще набеди съпругата му в съучастничество.


Коледният дух ще завладее Къщата и съквартирантите ще запишат клип към песента All I Want for Christmas is You. Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата ще се обединят в името на Коледните чудеса и ще положат усилия да изпълнят задачата по най-добрия начин. Но радостта и веселието няма да нарушат правилата на играта - тази вечер един съквартирант ще напусне Къщата на Big Brother. Кой ще заеме почетното шесто място в класацията „Любима риалити звезда на България 2014” – вижте тази вечер и не пропускайте големия финал в понеделник.


В последното издание на „Голямата уста” бивши участници в Big Brother ще се съберат, за да коментират кой е най-достоен за победител. Златка Димитрова, Криси Патрашкова, Павел Чернев, Петя Буюклиева и изгонения от Къщата ще разгледат под лупа всеки един от финалистите на Big Brother All Stars.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.