Свързани новини

20.05.2013 10:59

Зловещ уикенд на убити деца по света

Видян 2741 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две момчета на 7 и 9 годинки бяха открити мъртви в Холандия след двуседмично интензивно издирване, в което се включиха стотици доброволци и армията с няколко военни изтребителя F-16 и хеликоптери, предаде Франс прес.

Телата на малките Рубен и Юлиян бяха намерени в тунел на около 10 километра от мястото, където преди две седмици в колата си беше открит техният баща, 38-годишният Йероен Денис, който се беше самоубил.

Рубен и Юлиян са живеели в град Зайст с майка си, която се развела с бащата през 2008 г. Заради подозрения за прояви на насилие над децата правата на бащата за виждане с тях били ограничени. Засега причините за смъртта на момчета не са ясни.



Трагедията последва сходни трагедии в Италия, където майка хвърли от балкона двете си деца и във Франция, където британец преряза гърлото на двете си деца.

48-годишният британец се призна за виновен в особено жестокото убийство на двете си деца, съответно на 5 и на 10 годинки, намерени в събота в апартамента му близо до френския град Лион.

Британецът е признал, че е извършил престъплението, но не уточнил какво го е тласнало към него. Според съдебни източници драмата вероятно е свързана с болезнена раздяла и подробностите относно правата за виждане с децата, които британецът смятал за недостатъчни.

През 2010 г. след епизод на насилие над бившата му съпруга правата на британеца за срещи с децата били ограничени.

Този уикенд бил първият от три години насам, в който мъжът можел да види децата си без присъствието на трето лице.

Труповете на момиченцето на 5 години и момченцето на 10 години били открити в събота следобед в апартамента на мъжа в Сен Приест, в югоизточното предградие на Лион. В полицията сигнал подала майката, която идвала да прибере децата си. На входа на блока тя се сблъскала с бившия си съпруг, чиито дрехи били изцапани с кръв. Мъжът избягал с ролери. Сега майката е в състояние на шок и все още не е разпитана от разследващите престъплението.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион