Жители на кв. Драгалевци са готови на протести и затваряне на Южната дъга заради затлачените дейности по канализацията в квартала.

Свързани новини

28.02.2024 10:04

Жители на кв. Драгалевци са готови на протести и затваряне на Южната дъга

Видян 295 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жители на кв. Драгалевци са готови на протести и затваряне на Южната дъга заради затлачените дейности по канализацията в квартала. Хората негодуват и окачествиха работата като пълен хаос и споделиха, че липсва какъвто и да е надзор за напредъка.

Това е само едно от десетките оплаквания, които получихме по време на вече традиционната откритата приемна, организирана от с депутата и районен координатор на ГЕРБ в район “Витоша” Александър Иванов.

Много сигнали имаше и от селата, които попадат в район „Витоша“. Кметовете на с. Владая – Цветанка Здравкова и на с. Мърчаево споделиха за проблеми с местата в детските градини.
 
Във Владая имат готов отреден терен за детска градина, за което се ангажирахме да търсим финансиране. Там са в готовност и за създаването на медицински център, който ще разполага с шест кабинета, лаборатория и аптека.

В с. Мърчаево има нерешен проблем с част от водопровода, планират да направят парк в близост до язовира и настояват за изпълнение на схемата за организация на движението в селото, която е приета от СОС.

На събранието на ГЕРБ-Витоша народният представител Александър Иванов / Aleks Ivanov разказа детайли около предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – да се сключи коалиционно споразумение.

На въпроси за желанието на „пътуващата промяна“ той цитира информация от питания на депутати. От нея се вижда, че има министри, които с месеци не са се прибирали в България.

По време на приемната стана ясно, че все още не е напълно ясно как ще бъдат платени обещаните от Васил Терзиев пари за повишаване на заплатите в транспортния сектор. Разказах и подробности за Комисията за противодействие на корупцията, на която имах възможност да стана председател, пише Антон Хекимян.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни