01/02

Свързани новини

14.03.2021 14:53

Жената на Джаферович в женски бой в центъра на София

Видян 3996 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Женски бой с шамари и агресия между две майки видяха столичани в центъра на София на бул. Дондуков. Скандалът избухнал между съпругата на Ваня Джаферович - Евгения и журналистката от Монитор Наталия Радославова, предаде Столица.bg. След подаден сигнал на телефон 112 от пострадалата Радославова, Джаферович е извикана на разпит в столичното V РПУ-СДВР и е под гаранция срещу 1000 лв. Повдигнато й е обвинение по чл. 131 от НК - причиняване на лека телесна повреда при хулиганство.
Най-страшното е, че майките се разправят и раздават шамари пред очите на децата им. Инцидентът е станал рано, около 8 ч сутринта на бул. Дондуков. Радославова возила в колата 9-годишния си син към училище. На ул. Дунав, след кръстовището с бул. Дондуков, от съседна сграда излиза Евгения Джаферович, която водела две малки деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата и започнала да качва децата от страната на пътното платно. Радославова натиска клаксонаа, защото вижда как рисковано жената на Джаферович качва децата си от страната на автомобилния трафик, в нарушение на всякакви правила за безопасност. Футболната съпруга реагира емоционално – с псувни и обидни думи и започва да крещи, че е с деца, разказва пострадалата Наталия Радославова.
Когато й обяснява, че трябва децата да са от другата страна, Евгения започва да рита колата, отваря вратата и удря в лицето журналистката пред погледа на 9-годишния й син. И вместо двете дами да се разберат културно, като майки, скандалът продължава да се вихри в социалната мрежа. Според пост на самия Ваня Джаферович, Наталия Радославова тръгнала да гази децата му.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 14.03.2021 21:20

    Новите богаташи - невъзпитани, прости, груби... какво друго да обакваме от тях?

  • 001 Anonimen 14.03.2021 15:46

    Не ви ли писна от този Ваня Джаферович?То не би участия в шоу формати,то реклами,то-единственият,достоен да бъде интервюиран след земетресенията в Хърватия...хайде стига вече!Компетентните органи ще кажат-надявам се-истината.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

скорпион