Свързани новини

01.04.2013 11:04

Жена загина в линейка, блъсната от товарен влак

Видян 1615 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фелдшерка е загинала в линейка, която не е спряла при преминаване на товарен влак. Сигналът за инцидента е получен около 01.00 часа тази нощ в полицията в Карнобат, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Бургас.


Катастрофата е станала на третокласен път на 1 км по посока с. Мъдрино – Карнобат.  Линейка, управлявана от 58-годишен мъж от Карнобат не спира на задействани светлинен и звуков сигнал за преминаваща влакова композиция. Вследствие на това линейката е блъсната от товарния влак, движещ се от Шумен към Карнобат. От пътнотранспортното произшествие на място е загинала пътуваща с нея фелдшерка на 64 години от Карнобат.


Водачът на линейката е настанен за лечение в болницата в Бургас с фрактури на двете ръце със скъсвания на сухожилията, фрактура на лявата подбедрица и фрактура на едно ребро, с опасност за живота.


Млад мъж загина при друг нелеп инцидент, станал около 22.45 часа снощи по четвъртокласния път от с. Везенково в посока с. Велислав, община Сунгурларе.


Задната част на лек автомобил „Опел Кадет”, управляван от 34-годишен мъж от с. Велислав пропада в крайпътния скат при извършване на маневра на заден ход. Участъкът от пътя е с множество дупки по него.


Водачът се опитал, чрез ръчно избутване, да изведе автомобила на платното, но „Опелът” го повлякъл и премазал. Мъжът е загинал на място.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,