Украинският министър на отбраната Олексий Резников съобщи, че в Украйна са пристигнали още четири системи за залпов огън HIMARS и се очакват допълнителни американски зенитни комплекси "Насамс".

Свързани новини

12.10.2022 12:12

Зеленский поиска от Г-7 помощ за създаването на щит срещу руските ракети

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Украинският президент Владимир Зеленский заяви пред лидерите на Г-7, че Владимир Путин все още притежава средства за задълбочаване на войната и поиска помощ за създаването на щит срещу руските ракетни удари и сдържане на Русия. 


Украинският президент потвърди позицията си срещу всякакви преговори с Русия, докато тя е управлявана от Владимир Путин, и призова за още санкции спрямо Москва. "За подобна нова вълна терор трябва да има нова вълна с отговорност за Русия. Нови санкции, нови форми на политически натиск и нови форми на подкрепа за Украйна. Терористичната държава трябва да бъде лишена дори от мисълта, че нова вълна терор може да ѝ донесе каквото и да било", каза той.


Зеленский обясни, че очаква напредък на днешната среща на министрите на отбраната в Брюксел и отбеляза, че се надява форматът "Рамщайн" да постигне решение за нови доставки на оръжия и боеприпаси. Той благодари на германския канцлер Олаф Шолц за изпратените зенитно-ракетни комплекси ИРИС-Т. Украинският министър на отбраната Олексий Резников съобщи, че в Украйна са пристигнали още четири системи за залпов огън HIMARS и се очакват допълнителни американски зенитни комплекси "Насамс".


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв