Надежда Бобчева е работила в общински администрации, заемайки различни длъжности (експертни и ръководни) – десетина години в Силистра и от 2019 г. - в София. В два мандата на органите за местно самоуправление (2011-2015 и 2015-2019) е била общински съветник от БСП в Общински съвет – Силистра

Свързани новини

16.11.2023 10:24

Зелена силистренка от БСП става зам.-кмет в София

Видян 2066 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Силистренка ще бъде първият зам.-кмет на новоизбрания градоначалник на София Васил Терзиев, пише Кворум Силистра. Това е досегашният зам.-кмет на район Оборище Надежда Бобчева. Тя ще отговаря за екологията. Бобчева е била два мандата общински съветник от БСП в Силистра, както и председател на групата на червените в местния парламент. От 2019 г. се премества в София.


Васил Терзиев обеща, че ще съобщи имената на заместниците си до края на тази седмица. Вчера Надежда Бобчева е била на "Московска" 33, за да се срещне с досегашния зам. кмет в Столична община Десислава Билева. Бобчева като зам.-кмет от район "Оборище" също е отговаряла за екологията.


Икономист е по образование. Червената лидерка се е пребоядисала - член е на Изпълнителния съвет на ПП Зелено движение – част от Коалицията ППДБ, която Бобчева представлява като неуспял водач на листата й в област Силистра в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева