Не е нужно да имаш ракета Калибр, за да убиеш една българска електроцентрала, достатъчно е да я подложиш на административен произвол и най-накрая да я довършиш с една заповед

Свързани новини

09.05.2022 11:42

Zелена операция ликвидира българската енергетика! Путин унищожава Азовстал, а МОСВ - важна централа

Видян 1238 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Киро, вържи Сандов ,преди да е късно- казват енергетиците




Това, което Путин върши с ракети и бомби, унижожавайки украйнската инфраструктура ,у нас го правят лидерите на „Зеленото движение“ част от прочутата ДБ, без да използват тежки оръжия, а просто административната си власт.




Не е нужно да имаш ракета Калибр, за да убиеш една българска електроцентрала, достатъчно е да я подложиш на административен произвол и най-накрая да я довършиш с една заповед.




Точно това се случва с въглищния ТЕЦ Марица 3 в Димитровград. Затворен от вицепримиера по климата Борислав Сандов насред кризата с доставките на газ. Това е първата жертва по пътя на Zелената операция за унищожаване на българската енергетика и превръщането на страната ни от енергиен център, в енергиен придатък.




МОСВ, водено от явно некомпететно и пристрастно към идеите на „екологизма“( това е практически зелен фашизъм или комунизъм, може да изберете сами), започва планомерна ликвидация на българските въглищни централи. Това е началото на пълномащабна операция по „деиндустриализация“ на страната ни. Целта на зелените е яснa. Повече фотоволтаици за приближени олигарси и обслужване на чужди интереси в енергетиката, които да не искат България да бъде износител на ток.




Подобно на огромния Азовстал ,който е построен през 1931 , ТЕЦ МАРИЦА 3 служи вярно на страната ни от 1951 и неговата основна задача е била винаги една- да проидвежда български ток от български въглища.




Възмутени от действията на вицепремиера Сандов, енергетици от затворената централа готвят масови протести на 9 май. Очаква се към тях да се присъдинят и техни другари по съдба, които знаят, че са следващите ,чийто хляб ще бъде отнет.Основните лозунги щели да бъдат „Не убивайте българската енергетика“, „Долу зелената мафия“ и шеговитият „Киро „вържи“ Сандов!“.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог