Свързани новини

13.06.2021 09:22

Заварихме хаос, опитваме се да оправим това: Стефан Янев

Видян 3099 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заварихме един хаос в много сегменти от изпълнителната власт. Опитваме се по най-добрия начин да оправим това. Но за съжаление възможностите и времето са ни малко, но се надяваме този процес да продължи и в близките години. За два месеца не можем да променим управлението. Това заяви в предаването "Седмицата" на "Дарик радио" служебният премиер Стефан Янев. Той допълни, че има съпротива срещу действията на служебното правителство.


"Наясно сме, че тези трудности са резултат от едно системно мислене и правене на политика по един определен начин в един определен период от време- това, което наричаме преход. Разбира се, има хора, които са доволни, има хора, които са недоволни. Според мен, повечето български граждани са недоволни, защото на тази политика от последните години ѝ липсва лице. Ние сега се опитваме да подобрим начина на комуникация. Да подобрим комуникацията между властите и институциите, така че това да бъде в интерес на хората", каза Янев.


В отговор на въпрос служебният министър-председател каза, че не води статистика колко души в държавната администрация са били сменени.


"Определящото е професионализмът и отчетността на всички в държавната работа. Работата е в интерес на обществото. Вторият принцип е дали тези хора професионално осъществяват действията си в обществен интерес. Това са критериите. В това отношение са направени вече редица кадрови промени. Ако новоназначените хора не отговарят на тези критерии, ние сме ги назначили, ние ще ги освободим", уточни служебният премиер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 По тироида ще ги разпознаете 14.06.2021 07:41

    Какъв неонацист е този Узунов, бе 003!? МухахаХ!

  • 006 Anonimen 13.06.2021 21:42

    Недопустимо е отстранените полицейски шефове от служебния МВР вместо да се пенсионират след като те всички са придобили право на пенсия като много други и вероятно сиполучават като АПЗ .дРУГО ПРИТИСНИТЕЛНО ПРИ НЕДОСТИГ НА СРЕДСТВА В БЮДЖЕТА ДА СЕ ИЗПРАЩАТ В РЕЗЕРВНИЯ ЩАТ по разпореждане на МВР .Възвръщат времето когато не малко полковници и генерали получававаха заплати дълги години в подобен щат по разпореждане без да ходят на работа .До ри след като им изтече разпореждането се обиждат че не са ги оставили още някой година .ИМАЛИ ДЕЦА И ВНУЦИ СТУДЕНТИ .

  • 005 Anonimen 13.06.2021 21:32

    ПРОВОКИРАН от кадровите смени в МВР ЧЕ ТЕ Е САМОрехафи и безлични но и напълно не адекватни и всички те обслужват ГЕРБ . Неслучайно шефа на МВР при ОДП МВР ПРОДЪЛЖАВА ДА е непоклам на стола Вероятно има заслуга за усшните четири поредни мандата на кмета Димитър Николов от раз да печели с по 65-74 процента .

  • 004 пpопаднали надежди 13.06.2021 12:10

    Всички обвиняват Асен Василев за подмяната, а не пpомяната в митниците, а то се оказва, че подмяната я pеди пpезидентския съветник по антикоpупция/!!!?/ чpез хаpтиени тоpби с неизвестни подаpъци от коpумпиpания митнически шеф и вещ в контpабандата Петко Петков. Бpатя по масонство, добpи пpиятели ама и двамата вкупом са оплетени в коpупционни пpактики и схеми

  • 003 Неонацистът и действащ съветник на президента Пламен Узунов се снима като Хитлер 13.06.2021 11:26

    https://www.youtube.com/watch?v=PZNGjz4-HOY Триморският масонски съпруг на палавата Деса защитава неонациста и действащ съветник на президента Пламен Узунов.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец