10.05.2017 14:40

Затворник е лидер на банда, убиваща и осакатяваща с мачете

Видян 1511 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Затворник, който излежава присъда в Софийския затвор за наркотици и рекет, е лидер на 12-членната брутална банда, убила надзирател и осакатила проф. Стефан Станчев от УМБАЛ Света Анна в София. За зловещите престъпления 19 минути писа подробно м.г. За разкритията сега съобщиха на официална пресконференция административният ръководител на Специализираната прокуратура Иван Гешев и старши комисар Стефан Джолев – заместник-директор на ГД Борба с организираната престъпност. 19 минути съобщи още, че разследването започна още в края на миналата година. Престъпната група се е занимавала с поръчкови побои, грабежи, убийства и разпространение на наркотици. Установено е, че ръководителят им в момента излежава присъда в Софийския затвор за наркотици и рекет. Изяснено е, че той е предавал разпорежданията си оттам, основно чрез съпругата си, разполагал е и със средства за връзка.


На лидера и останалите 11 участници в престъпната дейност са повдигнати обвинения, но четирима се укриват и предстои издаването на Европейска заповед за тяхното издирване по линия на Интерпол. Шестима са задържани под стража, а на един е наложена мярка „домашен арест“.


Престъпната група е работела с изключителна жестокост, а запазената им „марка“ била нападение с мачете. Всички са криминално проявени и имат регистрации за различни престъпления, като част от групата гравитирала около столична спортна агитка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния