Свързани новини

13.06.2011 18:23

Заспал румънец заформи

Видян 1353 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Недоспал румънец предизвика хаос и паника в града на барикадите Дупница, след като се метна с джипа си от 12-метров мост рано сутринта вчера. Трагичният инцидент станал на надлеза на път Е–79 над жп линията София – Кулата. След като заспал зад волана, румънецът причинил тежка верижна катастрофа, в която двама души били ранени. Самият той починал на място.


Чужденецът бил засечен от автомобил с благоевградска регистрация.


Румънският джип е скъсал перилата на моста и е паднал от височина 12 м в отводнителна канавка. На изхода на Дупница в посока Благоевград водачът на джип Тойота Джани Догану, докато се движи по моста в близост до Тих труд, заспива зад волана, навлиза в насрещното платно и се удря в лек автомобил Ситроен с благоевградска регистрация. Вследствие на удара джипа отскача към мантинелата, разрушава я и пада.


Водачът, млад човек на видима възраст около 30 години, е загинал на място, а неговите спътници Марио и Джорджана Гайтанеро, на същата възраст, са пострадали леко. Те са настанени за наблюдение в хирургично отделение на общинската болница в града. Мъжът и жената също са спали, когато е станала катастрофата, разказа Марио Гайтанеро. Той има само охлузвания и е в съзнание, а съпругата му е с комоцио. Трупът на Догану бе транспортиран за аутопсия в кюстендилската болница.


Повече от три часа екип на пожарната не можа да извади тялото на шофьора от колата. По време на акцията е спасено и куче, което е пътувало в джипа с румънците. Тримата отивали към Гърция по работа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби