Свързани новини

02.12.2021 15:02

Заради хищното отразяване на вирусния менингит Н. Терзиева на път да изключи телевизора

Видян 3519 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Уникално продуцентско единодушие в обедните емисии на трите национални телевизии - починалото от менингит детенце е първа новина. Мислите, че искат да предупредят зрителите? Че напипват тенденция и затова надигат глас? Че са стигнали до причините за заразата в детска градина и отговорно се обръщат към властите, за да не се повтаря това? Нищо подобно. На продуцентите ужасът им звучи... добре. Те са сигурни, че епидемиите, пандемиите и катастрофите привличат зрители. Че рейтингът расте. Да, ама не! Новините си имат ред, най-отпред са тези, които засягат максимален брой хора, преобръщат парадигми, възпитават или въздигат душата. Какво направи днес, #ЖурналистикоМио? Накара още хиляди хора да изключат телевизорите си. На път съм и аз. А смятах, че ще издържа...”, написа в справедлив коментар най-голямата тв легенда на новото време Нери Терзиева.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Лилито Ст. Ванкова 02.12.2021 22:21

    Помниме я добре ,тази "пострадалата" от властта на бай Тошо, видна антибългарка, още от преди 30-35 години, как се усукваше, около другия стожер на личните си интереси и на ренегатщината, Асан Агофф, същия тарикат, дето взе един няколкомилионен кредит, когато долара беше 15 лева за долар и след това , когато долара стана 3,000 лв.,го "върна" в долари, т.е. изплати около 2% от реалната стойност на кредита си!)Двамата в тандем с нея вечно ,като се намърдваха в ефира, дружно бляботеха винаги някакви вредни за България внушения и манипулации. За 40 години освен , че се е сбабичасала, не е мръднала от неините си "бездуховни постулати"!

  • 004 Anonimen 02.12.2021 21:01

    Сетила се Мара.... От 2009-та не гледам телевизия. Спестила съм си мнооооого.

  • 003 санкции 02.12.2021 19:35

    Има една уникално фиксирана върху ваксините и ваксинациите по Нова нюз Лора Инджова, която може да отрови деня от сутринта с психоатаки и хищническо налагане на ваксините и оплюване на неваксинираните. Тази начинаеща дръжка на микрофон или е отлично платена или е психически нестабилна за водеща на сутрешен блок. Няма ли отговорен орган, който да вземе отношение към това безобразно и абсурдно поведение на тази напориста мисирка, психясваща всеки ден милиони от тв.

  • 002 Anonimen 02.12.2021 19:10

    От години не гледам тъпотиите по зомбивизора! Всеки нормален човек трябва да постъпва така и пропагандата на заграбилите власта ще е безрезултатна...

  • 001 Anonimen 02.12.2021 17:13

    абсолютно е права/ Браво

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.