Свързани новини

02.06.2021 10:44

Започвам да мисля, че се извършва преврат: Даниел Митов

Видян 1685 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Гледайки действията им, започвам да си мисля, че в България се извършва преврат. Не може един служебен кабинет , чиято задача е да организира избори, да се занимава с нещата, с които се занимават те към този момент. И не става въпрос само за уволненията. Говорим за едни дългосрочни политики, които те залагат”, коментира Даниел Митов пред Нова телевизия.


 


„За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата. Важно е да разкажем на гражданите какво се случва. Опитваме се да действаме политически зряло и да показваме реалността. Всяко нещо, което беше казано вчера бе подкрепено от факти. Този кабинет е на БСП. С малки партизански отряди те превземат властта. Очевидно Радев връща и модела "Орешарски”. Това заяви в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.


„Подобно уволнение като това на Недялков е толкова скандално, колкото уволнението на шефа на ДАНС. Едно такова уволнение не може да оборва фактите, които изнесохме вчера. Това с калинките започва да ми идва в повече. Уволняват се професионалисти, които са си вършили работата през годините и които никой не е могъл да обвини в каквото и да било. Сега те се махат и едва ли не всички са калинки“, коментира Даниел Митов.


Според него действащото служебно правителство е сбъднат кошмар за България.


„Гледайки действията им, започвам да си мисля, че в България се извършва преврат. Не може един служебен кабинет, чиято задача е да организира избори, да се занимава с нещата, с които се занимават те към този момент. И не става въпрос само за уволненията. Говорим за едни дългосрочни политики, които те залагат”, каза още Митов.


Той изрази притесненията си, че подозренията за сценарий за оставане на служебното правителство по дълго време, може да се окажат и легитимни:


"ЦИК изобщо ще могат ли да приложат гласуваното изборно законодателство? Това може да доведе до провал и касиране на изборите", предупреди още Даниел Митов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 OТЧЕ ВАШ 02.06.2021 12:53

    Дани бой, е един мазен, надут, лъскав, гнусен, полит-номадски КЪРЛЕЖ !!! Абе, пор излязъл от козяшкият кокошарник, ако имаше преврат, ти щеше да лежиш по очи върху тревата на някой стадион, или в най-добрия случай скрит в амбасадата на Сатанинските Античовешки Щати и да чакаш да дойде Годо!!!

  • 001 завършен смешник 02.06.2021 12:34

    Къдрава Сю, никога не прави това, което не можеш, просто не мисли!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за