09.06.2011 17:23

Заплаха срещу президента в Димитровград

Видян 2047 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анонимен храбрец люто се закани на държавния глава Георги Първанов вчера в Димитровград. 30 минути след пристигането на държавния глава за участие в научния форум Светът на българина през XX век мъжки глас с ромски акцент се обадил на тел. 166 и заявил: „Ще видите сега какво ще се случи с Георги Първанов“, съобщиха от местното РПУ.


От полицията разбрали, че заплахата идва от уличен телефон, намиращ се на бул. Раковски срещу сградата на общината в Димитровград. Снети са отпечатъци от устройството, но според униформените много трудно може да бъде установен телефонният терорист.


По време на престоя на президента в града охраната му постоянно обикаляла намиращото се в центъра соларно табло. Неофициално стана ясно, че кутията за захранване е била отворена и това е провокирало проверката на гардовете от Националната служба за охрана, заподозрели опасност от атентат.


Само преди малко повече от седмица домът на бившия президент Петър Стоянов бе разбит и окраден. За щастие Стоянов по това време беше във Виена за старта на европейската фондация Център за глобален диалог и сътрудничество.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог