Свързани новини

25.04.2016 17:21

Зам.-кметът не е давал поръчката за спирките

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Зам.-кметът на Столичната община Любомир Христов не е давал поръчките за спирките. Столичният общински съвет (СОС) гласува всичко, свързано с Центъра за градска мобилност (ЦГМ), а не кметът на София – Йорданка Фандъкова. „Зам.-кметът няма отношение с обществената поръчка, затова поисках ръководството на ЦГМ да депозира оставките си, каза кметът на столицата в студиото на Денят започва по БНТ. „За съжаление има такива случаи, които съпровождат нашата работа. Важното е да се реагира бързо и адекватно и да не остава грам съмнение в това, че не толерирам по никакъв начин каквито и да е било обвързаности или съмнения за това. В случая зам.-кметът, който е добър професионалист и който има голяма заслуга за всичко, което се случва в последните години в София в сферата на инфраструктурата и подобряване модернизация на градския транспорт, постъпи отговорно, защото каквито и обяснения да даде, съмнения винаги ще останат в хората”, заяви Фандъкова.
Кметът каза още, че за нея е важно това, че Столичната община за пореден път показва бърза реакция и отговорно поведение. По думите й самият зам.-кмет няма отношение по тази обществена поръчка. „Тя е правена от ЦГМ и затова поисках да депозира ръководството на ЦГМ оставките си, за да може да приключат проверките”, допълни Фандъкова.



И след като кметът поиска оставките им, директорите в ЦГМ  депозираха в СОС молбите си за напускане.
Междувременно, групата на БСП в СОС внесе при областния управител искане за отмяна на решението за увеличаване на цената на билета за единично пътуване от 1 лев на 1,60 лв.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец