Във „Фейсбук“ депутатът от Станислав Анастасов публикува снимка на обидни бележки, които са били залепени във входа на жилището му

Свързани новини

21.06.2022 12:30

Залепиха обидни бележки във входа на дома на депутат от ДПС

Видян 1148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във „Фейсбук“ депутатът от Станислав Анастасов, който като министър на околната среда и водите през 2014 г. излъга, че има диплома от Техническия университет в Мюнхен,  публикува снимка на обидни бележки, които са били залепени във входа на жилището му.


 


„Новият начин на действие на #ПРОМЯНАТА и #УМНОКРАСИВИТЕТА - посещение по домовете. Разбира се, от непознат другар с партийно поръчение. Демокрация? Човешки права? Морал? Едва ли... Остава само един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ? Или ще ни пребивате докато си водим децата на училище?“, написа Анастасов.


 


В „Тази сутрин“ той каза, че днес е имало нови бележки, на които го наричат мерзавец. Пише „студен затвор“. Анастасов допълни, че по-късно през деня ще публикува и тях.


 


„Притеснявам се, защото повече от 24 часа МВР бездейства“, заяви той.


 


„Важно е кой е мотивирал този човек да направи подобно нещо. Кирил Петков с говоренето си, с омразата и призивите към насилие мотивира такива действия“, каза Станислав Анастасов.


 


„Очаквах „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ да опровергаят този акт, да се разграничат от него и да го осъдят. Вчера депутат от „Да, България“ не само не се разграничи, а напротив – одобри го. Окуражи го и каза във „Фейсбук“, че това е новото нормално и да свикваме“, каза още депутатът от ДПС.


 


„Речта на омразата поражда омраза и това трябва да са спре. За депутата от „Да, България“, който си позволи дори да иронизира заплахата срещу семейството ми, може да е нормално да го наричат отрепка по улиците“, заяви Станислав Анастасов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец