Ръководството на завода е предприело действия да говори с родителите, които са в чужбина и ще поеме всички разходи по погребението“.

Свързани новини

26.07.2022 10:46

Загина работник във ВМЗ - Сопот

Видян 853 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Млад мъж е починал рано тази сутрин по време на смяна в Вазовските машностроителни заводи в Сопот.  Инцидентът е станал около 6.30 часа сутринта в 241 цех на завода в Сопот. По своя инициатива и в грубо нарушение на правилата за безопасен труд Костадин Дончев се качва на телфер /съоръжение с повишена опасност/, за да забърше конденза от изпаренията на ваните, без да спре тока, предаде БНР.


Дончев е работил като „галванизатор цианови вани“, като във ВМЗ е назначен на 3 май, т.г. Според прекия му началник е бил изключително добър работник, бързо навлязъл в спецификата на работата.


Преминал е първоначален инструктаж, и оттам нататък всеки ден – ежедневен инструктаж, включително и тази сутрин. За съжаление, обаче това му действие, е извършено, без да е оторизиран и в грубо нарушение на правилата за безопасност, което води до фаталния инцидент, коментира изпълнителният директор Иван Иванов.


Той изказа съболезнования към близките на починалия мъж.  Ръководството на завода е предприело действия да говори с родителите, които са в чужбина и ще поеме всички разходи по погребението“.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци