В профила си във Фейсбук на 28 ноември Бодил е написал

Свързани новини

10.01.2023 16:59

Задържаха британец в Плевенско, издирван за тероризъм от Интерпол

Видян 917 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Край Плевен задържаха издирван с червена бюлетина от Интерпол. Акцията е станала днес в с. Любеново, около 14:00 часа, съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева, цитирана от БТА.

Давид Бодил е на 28 години и е издирван за съпричастност към терористичен акт. В червената бюлетина е било записано, че той е изключително опасен, въоръжен и агресивен.

Дейвид Бодил се издирва по искане на властите в Манчестър, допълва БГНЕС. Домът му в Манчестър е претърсен и на място са открити материали и суровини за изработването на самоделни бомби, както и незаконно притежавано оръжие и боеприпаси.

По информация на медията Бодил е пристигнал у нас на 19 ноември.

В профила си във Фейсбук на 28 ноември Бодил е написал:

"Помислих си, че трябва да съобщя на всички мои приятели, че вече съм беглец и никога няма да се върна в Обединеното кралство, поне не жив. Съжалявам, че никога повече няма да ме видите. Полицията възнамерява да ме осъди за престъпление без жертви, което дори не би трябвало да е престъпление на първо място. Ако се върна в Обединеното кралство, ще прекарам много години в затвора. Предпочитам да умра в чужда държава, отколкото да прекарам живота си в затвора, за да задоволя егото и бонуса към заплатата на полицейски служители.

Макар че всъщност не съм изненадан, тъй като от известно време знам, че в Обединеното кралство няма никаква свобода и ежедневно се нарушават правата на гражданите му. И в същото време обвинява други държави в същото. Това е лицемерие. Единственият път, когато ще ме видите отново, е в чувал за трупове. Ще ми липсвате. Поне моите истински приятели. Успех в живота.

В червената си бюлетина британските власти пишат, че е въоръжен и опасен. В дома са намерени взривни вещества. Започнала е процедура по екстрадиция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв