26.08.2009 16:56

Забраниха на зам.-кмета на Пловдив да пресече границата

Видян 2076 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-кметът на Пловдив Ганчо Колаксъзов не успя да пресече границата. Общинският управник е бил спрян от граничните полицаи на ГКПП Кулата, които не са го допуснали на територията на Гърция, разбра 19`. Конфузното положение, в което изпаднал Колаксъзов, било подгрято още повече и от факта, че заместникът на пловдивския градоначалник е водел общинска делегация. Служебният състав се отправил към южната ни съседка за да участва в конференция в северозападния град Костур. Шефката на "Старинен Пловдив" Весела Илиева и кметската еколожка продължили към Костур, но без своя предводител, който веднага се върнал обратно в града на тепетата.
"Голям резил", обяснява 32-годишният Колаксъзов, който още не може да дойде на себе си. Причина за граничната забрана се оказал банков запор от 10 хиляди лева на фирма "Галения Консулт" ЕООД, в която работил преди да стане зам.-кмет Колаксъзов.
Посраменият кмет побързал автоматично да прехвърли фирмените си дялове на брат си.
Колаксъзов оглави делегацията за Гърция в последния момент. Първоначално тя трябваше да бъде водена от зам.-кмета по социалните дейности Красимир Ангелов. Ден преди заминаването обаче кметът Славчо Атанасов отряза Ангелов и направи подмяна.
"Заявих на кмета, че повече така изненадващо няма да тръгвам", коментира още Колаксъзов, който пое поста през ноември миналата година с влизането на БСП в управлението на Пловдив.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв