Ще го откриете в Барбадос - зашеметяващо бижу на остров, обграден от идилични плажове с бял пясък.

Свързани новини

18.02.2024 07:32

За едно наистина страхотно бягство... посетете Барбадос

Видян 25784 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Искате да изпитате усещането за бягство?

Ще го откриете в Барбадос - зашеметяващо бижу на остров, обграден от идилични плажове с бял пясък.

Искате ли усещане за безкрайна игра? Това също ще намерите в Барбадос - това е родното място на рома, има най-добрия нощен живот в Карибския басейн и предлага вълнуващи развлечения - от гмуркане до каране на джет.

Като прибавим завладяващата история и наследство на острова, апетитната кухня, сензационното пазаруване и настаняването на световно ниво, става ясно защо туристите се връщат отново и отново.


Барбадос се гордее с невероятни девствени плажове с бял пясък, които се простират от край до край на повече от 113 км, а много от тях са признати за едни от най-красивите в света.

Един от тях е Mullins Beach. Обграден от кокосови дървета и с чиста тюркоазена вода, той е идеален за плувци, семейства и по-бавни водни приключения.



Барбадос се гордее с едни от най-добрите спа курорти и хотели в света. Горе - The Crane Resort


На пет минути път с кола от столицата Бриджтаун се намира плажът Пебълс, пясъчна площадка, на която се наслаждават както туристите, така и местните жители - и неофициално място за отсядане на шампиони по надбягвания с коне и техните водачи.

Тези величествени същества от близкото състезателно съоръжение Garrison Savannah могат да се видят всеки ден при изгрев слънце, когато правят сутрешните си "морски бани" в лазурните води.


На този остров има много възможности за вълнуващи дейности.

В открито море можете да се вслушате в призива на дълбините с риболовна или водолазна експедиция или с приключение с подводница "Атлантис". Барбадос е един от малкото коралови острови в Карибския басейн, а заобикалящите го води ще ви запленят.

По-навътре те могат да бъдат прекосени по вълнуващ начин с джет, уиндсърф или кайт сърф - или да бъдат изследвани с маска за гмуркане.

Не е необходимо да плувате твърде далеч от брега, за да видите фантастична гама от морски обитатели - от папагали до морски кончета и от морски звезди до морски костенурки.


Във вътрешността на страната разнообразният терен предлага множество "меки приключения", които разкриват скритите тайни на Барбадос - опознайте пешеходните и велосипедните маршрути, открийте дивата страна на острова със сафари джип или се впуснете в издълбаните от водата пещери на пещерата Харисън.

Когато почувствате отново повика на крайбрежието, качете се на борда на железницата за културно наследство на абатството Сейнт Николас, която предлага спиращи дъха гледки към океана от хълма Чери Три в края на линията.


Каквито и да са предпочитанията ви и какъвто и да е бюджетът ви, на острова ще откриете място, където да отседнете. И вероятно то ще бъде на плажа или в непосредствена близост до него.

Настаняването варира от луксозни частни вили до разкошни петзвездни хотели и спокойни, интимни къщи за гости.

Пътуващите ще намерят разнообразие от местни варианти, идеални за романтично бягство за двама, както и познати марки като Marriott, Hilton, Fairmont, Sandals, Radisson и Wyndham - Wyndham Grand Barbados Sam Lords Castle All-Inclusive Resort е открит през октомври 2023 г.


Излекувайте ума, тялото и душата си в някои от най-луксозните и най-добрите спа курорти и хотели в света, където можете да се подмладите в богати на хранителни вещества басейни, да получите успокояващи масажи и да се отпуснете в хидромасажни вани.

Грижите ви със сигурност ще бъдат успокоени и от белия барбадоски пясък под краката ви, нежния тропически бриз, прозрачните като джин води и незабравимата гледка на слънцето, което се плъзга в морето на западния хоризонт.


 Източник: DailyMail


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Бай Спас, мичман от кораба "Хатерас" 18.02.2024 09:55

    Как мислите приятели, дали една минимална пенсийка, след като се платя парното, тока и водата, ще ми стигне за един месец на Барбадос, в краен случай на Киримбати, с всички екстри?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей