Свързани новини

06.03.2018 09:59

За 3-и март и кой на кого е сърдит

Видян 1663 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тереза Мей не прие Борисов, а го срещна министър пред оставка,  Тръмп му прати заместник-помощник-държавен секретар, Медведев накара Лавров да го поздрави с 3-и март, а накрая Юнкер използва Дойче веле, за да подчертае, че не приема натиск за Западните Балкани, за да подскаже, че това не е европейска или българска, а инициатива на големия брат. Добавете "гадовете" от сделката с ЧЕЗ, както ги определи министър-председателят.


В една такава седмица на премиера не му остана друго, освен да се ядоса и с право. Та не се яви нито на Шипка, нито на паметника Незнайния воин в деня на националния празник на държавата. А за церемонията пред паметника на Цар Освободител се видя как дойде след старта й. С 2 сиви джипа пресече пред камерите. После никой от ГЕРБ, освен Вежди, не уважи държавния прием за националния празник на страната. А докато премиерът изпрати писма на колегите си от страни, несъществували по време на Руско-турската война, но не и до Москва за освобождението ни от османско иго, ако се вярва на медиите, шефът на кабинета му във Фейсбук - хем е от село Шипка, разправяше исторически шеги и закачки с антируска насоченост. Не би било впечатляващо, ако не беше станало едновременно с недобре измислена полицейска акция срещу световно неизвестни личности, които "притеснявали руския патриарх". За това никой не вини родната полиция ни пази, а дългата ръка на Москва, сякаш ни е окупирала. А патриархът Кирил е онзи същият, когото малко след сядането си на престола във Ватикана, Папата покани на среща, за да обозначи ранга му - едва ли този интелектуалец не е наясно с връзката му с КГБ и други работи. Но, като всеки държавен глава, и Папата гледа интересите на своята държава.... Накрая и Кирил ни се обиди...


Такава една каша трудно би могъл да си представи и най-вещия в нелогичните действия на нашата власт напоследък. Но живеем в този филм.


Оставете, ами остана усещане за преврат, след като авторката на велики географски открития Цвета Караянчева благодари на Кърджали, че стигнала до най-високия пост в държавата. В ГЕРБ такава дързост не си е позволявал даже Цветанов. А той е реалният ръководител на Цвета, която обяви православната, католическата църква и мюсюлманското вероизповедание, редом с коалиционните си партньори, опозицията, президента и 70% от българите за "тъмни сили". Дето пречели на Истанбулската конвенция. Която пък, 3 седмици, след като обеща премиерът да бъде изтеглена, още си е в парламента.


Най-добре направи министърът на туризма Николинка, и тя от кърджалийския край, която разтегна "дългия уикенд" и цяла седмица се срещаше с треторазредни американски чиновници БЕЗ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТУРИЗМА, за да оправдае присъствието си на Оскарите. И, да не би да пропуснем, се похвали със селфита със звезди около червения килим.


Мааааани!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга

Спонтанно предложение от ваша страна да направите