По думите на юриста, който е и заместник-кмет на община Царево в последните две години, задачата му ще е по-трудна от тази на всеки друг, тъй като общината е преобразена през изминалите години и очакванията на хората са огромни.

Свързани новини

04.10.2023 10:30

Всичко, което е започнато в община Царево, ще бъде довършено и надградено: Марин Киров

Видян 810 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 По думите на юриста, който е и заместник-кмет на община Царево в последните две години, задачата му ще е по-трудна от тази на всеки друг, тъй като общината е преобразена през изминалите години и очакванията на хората са огромни.

Всичко, което е започнато в община Царево, ще бъде довършено и надградено. Това коментира кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за предстоящите местни избори Марин Киров. По думите на юриста, който е и заместник-кмет на община Царево в последните две години, задачата му ще е по-трудна от тази на всеки друг, тъй като общината е преобразена през изминалите години и очакванията на хората са огромни.

"Те не искат просто да им се покажат няколко картинки на проекти, хората искат с бързи темпове да се надгради и да се върви в зададената посока - Царево да бъде дестинация в туристическия сезон, но и да има развитие и поминък извън него.Имам опит като юрист, имам опит и в администрацията – познавам процесите и няма да ми се налага да започвам отначало да се обучавам.Мотивиран съм да участвам в управлението на община Царево, защото аз съм от тук – тук съм завършил гимназия, тук съм живял и съм започнал като юрист в администрацията, завърнах се преди две години, за да работя в екипа на сегашния кмет.


Видях, че не е най-важно, колкото е голямо населеното място, важно е да имаш опит, да защитаваш интересите на общината, на района, съобразявайки се с това, че ние сме морска дестинация. Защото знаете, при нас се преплитат много интереси и проблеми – на местните жители, на туристите и гостите на общината, на собствениците на имоти, на т.нар. зелени активисти и организации.Това е – искам Царево да продължи да се развива, с грижа за хората", коментира Киров.

Той коментира целите си, както и бедствието, което премина през общината в последния месец.  

"Целта е Царево да бъде още по-модерна туристическа дестинация, да изградим медицинска, спортна, морска и друга инфраструктура. Да намерим баланс между човека и природата. Да помислим за стратегия, с която да дадем поминък и през зимния сезон.Ще инициираме дебат за къмпингуването като алтернатива на презастрояването.Всичко, което е започнато като обекти и проекти, вкл. за пречиствателни съоръжения, ще бъде довършено.Ще продължим да сме активна страна и да настояваме държавата да си влезе в ролята и да се изработи и приеме Общ устройствен план.Природното бедствие показа, че когато има екип решенията и организацията са на лице. За съжаление имаше човешки жертви, с всички материални щети се справяме – няма пътища без обходни маршрути, всеки момент ще започне изграждането на трите моста в града – до кв. Мандрата, към кв. Василико и до крайбрежната алея. Подали сме пълни списъци към ресорната комисия, ще възстановим пътища, улици, инфраструктура, работи се с ясна цел и посока. От дарителската сметка ще помогнем и на засегнатите домакинства и бизнес – при ясен регламент, след гласуване от общински съвет", допълни кандидатът за кмет на общината.

По думите му Царево е преобразена община. "Има и още много работа, много за довършване и много нови проекти, които да се случат. За да продължим с още по-бързо темпо да се развиваме. Това, което е свършено в общината през последните дванадесет години, образно казано хората стъпват по него, ежедневно го ползват и се вижда. Туристическият продукт е видимо по-добър със всяка година. Крайно време е, и ние сме новатори в това, да не отричаме всички преди нас, а да кажем – този пред мен свърши не малко, аз ще го надградя.


Защото е много лесно да се отрича постигнато, да се обижда, да се сочи с пръст, за мен по-важно е обаче, с опит да се опиташ да надградиш, да постигнеш повече.На мен като млад човек ми омръзна всяка власт, всяко правителство или кмет да започва от начало – да се опита да изтрие старото и да покаже нещо ново.Вярвам в единението, в приемствеността, вярвам, че опитът има значение", заяви Киров.

Той допълни, че има готов екип, с който да ръководи общината. Излиза на избори с пълна листа за общински съветници, съставена само от хора, живеещи в община Царево.  По думите му сред кандидатите за съветници има адвокат, лекар, банкер, учители, читалищен деец, предприемачи, едно момче от ромския етнос със собствен бръснарски бизнес, мениджър.


"Вижте регистрациите, ние сме единствените, които регистрираха пълна листа и кандидати за кметове във всички населени места. Защото имаме кадри, екип и решения", каза още Марин Киров.


 Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей