Свързани новини

11.01.2010 16:37

Всички на бунт срещу ЧЕЗ на 13 януари!

Видян 1866 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протест срещу компанията ЧЕЗ ще се проведе тази сряда в София. Шествието на 13 януари ще тръгне от централата на ЧЕЗ на ул. Г. С. Раковски 140, съобщиха за 19` организаторите от Сдружението за обществена самозащита – ЕДНО. Своето несъгласие с безобразията на електроразпределителите гражданите ще заявят пред Народното събрание.
"С този протест искаме да поставим началото на обществения натиск срещу монополистите в България, каза председателят на сдружението Светлозар Николов. Ще продължим така, докато цените на тока у нас станат най-ниските в Европейския съюз", заканват се организаторите. 
„България е най-бедната страна в Общността, а гражданите й плащат най-скъпо. Това не е правилно и няма да допуснем чуждестранни компании публично да съсипват българските домакинства и фирми“, се заявява в изявление, изпратено до редакцията.
„Достойнството на родния потребител постоянно се погазва, като ни заплашват със спиране на предоставянето на публичната услуга. Време е да се противопоставим на този очевиден грабеж“, заявяват организаторите на протеста.
Както 19` писа, спиране на електричеството за по 2-3 часа превърна половин София в дискотека. Без ток с часове остават в Борово, Бъкстон, Красно село, Белите брези, Павлово, Славия, Овча купел, Манастирски ливади, Студентския град, Горна Баня и Люлин.
Показателен пример е Борово, където за всички без ЧЕЗ е ясно, че има сериозен проблем, който така и не се отстранява. Миналия четвъртък кварталът остана на тъмно два часа – между 7,20 и 9,15 ч.
Обяснението на монополиста винаги е едно и също - „Има авария“.
19’ призовава всички граждани, засегнати от човеконенавистната политика на ЧЕЗ да се включат на 13 януари в протеста срещу монопола.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв