Свързани новини

02.04.2014 16:25

Всички буферни паркинги в София - безплатни

Видян 4587 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички буферни паркинги ще могат да бъдат използвани безплатно от хората, които се возят в метрото в неговото работно време. Това каза в интервю за Агенция Фокус Любомир Христов, заместник-кмет на Столичната община.


Решението на СОС включва и най-големия буферен паркинг, който се намира на бул. Цариградско шосе при 18-та метро станция. В него има около 1800 места.


Гражданите могат да оставят там автомобилите си напълно безплатно срещу пътуване с метрото, обясни зам.-кметът по транспорт. Това е една допълнителна възможност за намаляване на натовареността на движението, особено на бул. Цариградско шосе, допълни той. Още повече, че в момента част от булеварда е в ремонт и това е един начин за хората да стигат до работа, докато движението е отчасти затворено.


Ако държите да пътувате с личен автомобил, алтернативите са през квартал Дружба, където неотдавна завърши пробива на бул. Копенхафен, който свързва бул.Цариградско шосе с квартал Дружба. Той има капацитет да поеме сравнително натоварено и интензивно движение.


Любомир Христов предложи и алтернтативен маршрут за хората, които се движат по бул. Черни връх, тъй като на кръстовището на Семинарията продължават интензивни строителни дейности във връзка с изграждането на кръстовище на две нива. Според него тези, които искат да избегнат бул. Цариградско шосе, могат да пътуват по  по бул. Шипченски проход и по бул. Искърско шосе.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог

Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния ви свят

Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния ви