Свързани новини

27.07.2009 12:11

Волен Сидеров: Подкрепяме правителството на ГЕРБ за алтернатива в управлението

Видян 2241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ние подкрепяме състава на новото правителство на ГЕРБ, заяви лидерът на Атака, Волен Сидеров от парламентарната трибуна, предаде БГНЕС.


Няма да се заигравам се понятия условно и безусловно, защото правителството има нужда от мнозинство, което да проведе реформите в страната, така, че България да излезе от образа на корумпирана държава, и да бъде една от гордите нации в Европа, заяви лидерът на Атака.
Към предишните управляващи той се обърна да не търсят под вола теле и да не се притесняват от участието на Атака в мнозинството. Вие не се притеснихте от управление съвместно с корумпирани партии, които са участвали в разграбване на страната, заяви той.
Сидеров заяви, че Атака до сега не е участвала в управлението и не е корумпирана. Притеснявайте се от това, което сте вършили, говоря за санкции в рамките на правовата държава. Никой не иска лагери и репресии, които бяха прилагани от комунистическата държава след 1945, закани се Сидеров. Искаме възмездие за поставянето на колене на българския народ, заяви той. Всичко това трябва да се промени и народът е мъдър, защото даде своя вот за ГЕРБ, коментира той. Но гласува и за още няколко партии, които да бъдат поддръжник и коректив, защото народът знае , че ако даде пълната власт само на една партия, тя може да кривне, зави Сидеров. Радвам се че има пълна подкрепа за ГЕРБ и че правим разликата между тези, които са управлявали и тези които предстои да управляват, каза Сидеров. Голямата трудност за управлението и цялата отговорност за него е на ГЕРБ. Ни ще дадем своята подкрепа, защото българският народ иска алтернатива на това, което беше до сега, заяви той. Искаме пресичане на кражбите и корупционните практики и гаранции, че всички са равни пред закона, заяви той. Имам гаранции от Бойко Борисов, че ще обсъждаме коалиционно и творчески проблемите в държавата, заяви ощше Сидеров. До сега политическото джентълменство не е спазвано. Някой да може безкористно да повярва, че България може да върви напред, защото вярата е спасила българската нация, каза той. Аз съм убеден, че това ще е стабилно управление, което ще постави нов етап в българската история, подчерта лидерът на Атака. Това ще трябва да се доказва ден след ден. Нашата подкрепа е доказателство, че най-после може да се случи нещо, както искаха нашите предци, да се работи безкористно за доброто на България, заяви в заключение Сидеров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху